برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان کسی سراغ داشت با قيمت معقول نيازمند ياری سبزتان هستيم ! فقط کيس و مين بود چه بهتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان کسی سراغ داشت با قيمت معقول نيازمند ياری سبزتان هستيم ! فقط کيس و مين بود چه بهتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
|
|
کاربر شهرسختافزار
این چرا مربعیه ؟
کاربر شهرسختافزار
اینم یه مدل کیس هست البته مدلهای کوچکتر از این هم هست که حمل و نقل اون راحتر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masi mc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز رفته بودم ایران طبقه دوم یک کیس دیدم تقریبا نصف این هی فکر کردم یه همچین چیزی رو کی میخواست یادم نیومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه اونجا پشت ویترین مغازه تابلو هستش ، اگر رفتم قیمت میگیرم یا خودتون زحمت بکشید .
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 24-12-09 انجام شده است
يه سری کيس هايی هستن معروف به thin client که اونا سيستمش با کامپيوتر ما فرق فکوله ولی اين xpc ها فقط مين بوردش فرق فوکوله و بقيه قطعات دستمون بازه ،شديدا دنبالشم،کمک کنيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نامردا نوش گرون ميدن ،و تازه ميگن بايد با قطعاتی که روش هست بخری ،قطعات قزميت در حد بوندسليگا ولی قيمت 500-700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Maximilian در تاریخ 29-12-09 انجام شده است
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks