سلام . رم را خريدارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند قطعه با مشخصات زیر به فروش می رسد:
1-MB ASUS P5Q DELUXE
این مادربرد در تاریخ 7/87 خریداری شده و دارای گارانتی اصلی اسوس می باشد و از نظر ظاهری سالم و پیچ نشده و از نظر فنی هم کاملا سالم است با باکس کامل
قیمت:130,000 تومن
2-RAM Crusial Ballistic 4x1GB 1066
دارای گارانتی آلبالو سیستم و کاملا سالم در حد نو
قیمت:60,000 تومن
3-CPU Cooler ZEROtherm FZ120
این هم سالم بدون خمیر و تمیز هست با باکس
قیمت:30,000 تومن
نکته1:هزینه پست یا تی پاکس بر عهده ی خریدار می باشد
نکته2:قیمتها کاملا مقطوع می باشد
|
|
سلام . رم را خريدارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا برد شما با 9500gt ddr3 مشکلی که نداره ؟
تا چه سی پی یویی رو ساپورت می کنه..
آخرین ویرایش توسط S.T.A.R.S در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر دوست عزیز این مادربرد از گرافیک 6200TC تا GTX 295 و از سی پی یو E2140 تا QX9770 رو ساپورت می کنه خیالت راحتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن قیمت نو این مادربرد حدود 190 هست تا اونجا که من اطلاع دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بذار یخورده تحقیق کنم...
مادر بردتون زیادی خوبه... من در این حد نمی خوام.
حالا بذار بگردم ببینم چی میشه...
HWBOT SSA Member
دوست عزیز خریدارم سریع و زود هم لازم دارم
بدون رم اگه بشه بهتره
رم رو می تونید بدید او دوستمون که خواسته بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاور نداری چیزی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا یه DA750 دارم ولی قولش رو به کسی دادم...اگه اون نخواست میدمش به توبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
فن به AMD هم میخوره ؟!
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
حتما چیزی میدونسته که گفته آغا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد گارانتی کجاست ؟ و دقیقا تا کی وقت داره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks