سلام ،
لطفا قیمت اقلام ذیل رو زحمت می کشید.
1-
SSD سامسونگ
SSD 960 Evo M2
با ظرفیت های
با256 با گارانتی 15 ماه به پایان .
512 با گارانتی 10 ماه به پایان.
2 -
پاور گرین
GP850B-OCPT
GP750B-OCPT
دو سال از گارانتیش گذشته.
ممنون و متشکرم.
سلام ،
لطفا قیمت اقلام ذیل رو زحمت می کشید.
1-
SSD سامسونگ
SSD 960 Evo M2
با ظرفیت های
با256 با گارانتی 15 ماه به پایان .
512 با گارانتی 10 ماه به پایان.
2 -
پاور گرین
GP850B-OCPT
GP750B-OCPT
دو سال از گارانتیش گذشته.
ممنون و متشکرم.
|
این قطعات را برای ssd حدود 80 تومن از قیمت نو کم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidrezaah برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پاور هم 50 تومن نسبت به قیمت نو
داداش خریدار معتبر تو تهران سراغ دارید شما ؟
اینجا فقط قیمت گذاری میکنم . امکان خرید یا معرفی به هیچ وجه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_shadow برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
cpuبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید قیمت بازارش رو بگیری 250 زیر قیمت
ram 1.600
کارت گرافیک 2.400
مادربرد 750
کیس 330
واتر 250
مونیتور 25 درصد زیر قیمت آکبند
چرا گرافیک ۲۴۰۰!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک سریه g1 رو الان دست دوم ۲۵۰۰ میدن بعد مال من که هم قوی تره هم کلی خرتو پرت همراهشه ۲۴۰۰!؟
دلیل خاصی داره ارزونتر بودنش!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
G-SKILL RIPJAWS 4 2×16 2400 CL15
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
عزیز من قیمت حدودی میدم . با این وضعیت نمیشه قیمت خیلی دقیق داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-05-18)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks