سلام کارت gt 220 ddr2 پنج سال کارکرده قیمتش تقریبا چقدره؟
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور lcd
منظور از موس؟؟؟ رو نفهمیدم.اگه منظورتون املا هست mouse
یه چیزدیگه من خودم گرافیکو چند ماه پیش دست دو 250 خریدم. چطور انقدر پایین تر باید بدم بره
سلام کارت gt 220 ddr2 پنج سال کارکرده قیمتش تقریبا چقدره؟
مانیتور 110برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin704 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موس را نمیشه قیمت گداشت
قیمت ها شون رو چک کنید . این گرافیک بهترین حالت 150-160
- - - Updated - - -
حدود 70برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت DX10 هست و پایین تری سری
سلام یه GTX 980 4G مارک Gigabyte Widforce دارم چند بذارم برا فروش؟
|
قیمت حدود 900-850برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Meis@M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
یک عدد کیس Cooler Master Maker 5t دارم می خوام بفروشم دارای گارانتی آواژنگ
کیس سالم هست تمامی قطعات کیس هم کامل هست + 2 عدد استریپ کولر مستر با هدر 2 پین مخصوص کیس maker 5t با رنگ قرمز دارای گارانتی آواژنگ + یک عدد فن Cooler Master MasterFan Pro 140 دارای گارانتی آواژنگ ( در دور های بالا صدا داره ) به همراه کیس ارسال خواهد شد
چند قیمت گذاری میشه این باندل ؟
۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت در بازار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminkhatoonabadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت بازار کیس در دسترس نیست چون دیگه به فروش نمیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن + 2 تا استریپ اضافه هم که داره ...
حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminkhatoonabadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس آخرین قیمت بازار که بنده نگاه کردم 1030000 تومان بوده که بنده با کسر 20 درصد به 850 هزار تومان قیمت گذاری کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمت رو از سایت ایمالز نگاه کردید و رفته باشید دقیق نگاه کنید ایمالز اسم کیس رو اشتباه زده اون کیس mastercase pro 5 هستش که 600 هزار تومنه
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks