باندل شامل مادربرد گیمینگ و پردازنده 16 هسته ای (32 ترد) با مشخصات زیر:
MB: msi x399 gaming pro carbon ac
CPU: amd ryzen threadripper 1950x
با توجه به نیاز مالی و عجله در فروش، قیمت را پایین گذاشتم.
قیمت:۱۳ تومن
باندل شامل مادربرد گیمینگ و پردازنده 16 هسته ای (32 ترد) با مشخصات زیر:
MB: msi x399 gaming pro carbon ac
CPU: amd ryzen threadripper 1950x
با توجه به نیاز مالی و عجله در فروش، قیمت را پایین گذاشتم.
قیمت:۱۳ تومن
آخرین ویرایش توسط Mahyar857447013 در تاریخ 16-03-22 انجام شده است
|
عکس کالا باید همراه نام کاربری + تاریخ + اسم سایت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar857447013 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر روی یک کاغذ کنار قطعات بنویسید و یک عکس جدید بگیرید
سلام.فقط یک عکس به اینصورت بگیرم کافیه و بقیه عکس ها را به همین شکل که هست بزارم؟
بله یک عکس شامل قطعاتی که فروش گذاشتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar857447013 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله یک عکس شامل قطعاتی که فروش گذاشتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar857447013 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.عکس درخواستی اضافه شد. من چندتا تاپیک فروش دیگه هم دقیقا همزمان با این تاپیک گذاشتم.الان میخواستم همه تاپیک ها را اصلاح کنم ولی بقیه تاپیک ها را بسته بودید. من همه این تاپیک ها را همزمان بدون اینکه اطلاع از قانون عکس ها داشته باشم ایجاد کردم. لطفا در صورت امکان تاپیک ها را باز کنید که اصلاح کنم. باسپاس
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar857447013 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده مورد نظر از ویندوز 11 پشتیبانی می کنه؟
|
سلام.رو سیستم من ویندوز ۱۰ نصب بوده و ویندوز ۱۱ را تست نکردم. ولی به نظر میرسه مایکروسافت آپدیتی برای پشتیبانی ویندوز ۱۱ از نسل اول تریدریپر منتشر کرده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks