طر فاي 400
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه کیس داشتم می خواستم بفروشم چون سیستم جدید گرفتم،می خوام بدونم این کیس من چقد قیمت میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 : CPU = intel pentium e5300
2 : Main Board = jw-ip43-l3
3 : Ram = 2GB DDR3
4 : Hard = 500 GB
5 : Graphic = NVIDIA Geforce 9600 GSO
6 : DVD RW = Sony
7 : Power = Cooler Max Model : P4-1000++
با تشــــکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
طر فاي 400
AliScan (01-05-14)
1-20برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AliScan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-65
3-24
4-80
5-60
6-22
7-13
امید جان 5300 قیمتش 20 تومن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنونم دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این قیمت فکر کنم نگهش دارم بهتر باشه،به هر حال مچکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کی میگه 25 تومان میفروشن قیمتش 45 هستش -حتی اقای پوده ای عمده فروش پرشین تولز 25 نمیده -میشه اون فروشنده ای که 25 میده به ما معرفی کنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید rax این قیمت میداد . یک مقدار تو زدن پست و شکل نگارش دقت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasabam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من میخواستم سیستمم رو ب همچین سیستمی ارتقا بدم میخواستم بدونم کسی میتونه کمک کنه و قیمت کلیشو بهم بگه؟؟؟
Processor: Intel Core 2 Duo 2.6GHz or
equivalent AMD
Graphics: 512MB Nvidia 7900 or 512MB ATI
X1900
Memory: 2GB RAM
DirectX: Version 9
Hard Drive: 30-40GB Free Disk Space
Sound: DirectX 9 compatible
اتفاقا از وحید پرسیدم گفت من 40 میدادم اونم عمده قیمت تکی همون 45 میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks