سشوار صنعتی به دلیل شدت باد ممکنه باعث بلند شدن قطعات smd ریز بشه .
ترکیب هیتر و پری هیتر خیلی بهتر خواهد بود .
یاکسون یک مدل برای این کار داره .
سشوار صنعتی به دلیل شدت باد ممکنه باعث بلند شدن قطعات smd ریز بشه .
ترکیب هیتر و پری هیتر خیلی بهتر خواهد بود .
یاکسون یک مدل برای این کار داره .
alibahman47 (25-12-16), M A H R A D (27-12-16), ravegoat (25-12-16)
|
|
درود،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا به مورد بادش دقت نکردم و قطعا حق با شماست و میتونه باعث آسیب هم بشود .
ممنون از موردی که گفتید واقعا از یه اتفاق بد نجاتم دادید.
در مورد پرهیتر هایی که معرفی کردید هم خیلی خیلی ممنون و همونطور که گفتید در درجه اول سعی میکنم مدل جرداک رو تهیه کنم .
تو وب مدل YX-853B هست ولی جورداک نیست.
جایی رو تو وب یا تو تهران میشناسید که بتونن داشته باشن؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
آخرین ویرایش توسط alibahman47 در تاریخ 25-12-16 انجام شده است
ravegoat (27-12-16)
معمولا این لوازم کلی توزیع میشه . اگر اتمام موجودی بشه . عموما قابل پیدا کردن نیست یا به سختی میشه پیدا کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (25-12-16), ravegoat (27-12-16)
مدل دیگه ای سراغ دارید که موجود هم باشه ؟قیمتش هم یکم بالاتر باشه موردی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا پرهیتر خیلی تو بازار کمه !فک کنم دلیلش اومدن دارک آی آر و BGA ها باشه.
از نظر تجربه میگم دنبال IR باشید . خیلی از همکاران با IR چیپ هم میزنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم بودجه برسه یا نه ولی تا فردا قطعا مشخص میشه ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل IR 862 D خوب هست ؟
البته شاید هفته ای سه چهار مورد باهاش کار کنم و نه بیشتر .
و شما که تجربه دارید بنظرتون میتونم از هویه و هیترش هم استفاده کنم و هیتر کویک رو نخرم ؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
|
|
بله خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیتر هویه اش هم خوبه . البته هویه را شخصا جداگانه تهیه و استفاده میکنم .
در مورد لوپ هم بنظرتون مورد زیر میتونه جوابگو باشه (500x):
لوپ دیجیتال ۵۰۰x
(لینک ها به دستور مدیر حذف شدند)
لوپ های آنالوگ بابت تعمیرپذیری خیلی خوبن ولی گرونن و فعلا برای من بصرفه نیست خریدشون.
نظرتون رو در دو مورد بالا هم بگید خیلی ممنون میشم.
آخرین ویرایش توسط alibahman47 در تاریخ 26-12-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks