برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
در همان لینک اول اشاره شده که:
It’s a common myth that having a naked xDSL connection (a xDSL connection without a phone) removes the need to use any filters. This is incorrect. While plug in filters are not needed as there is no need to split voice and xDSL signals, a naked xDSL service will still continue to be impacted by premises wiring issues that can only be eliminated by the installation of a master filter or disconnecting all other internal wiring so that only a single jack point remains connected for the xDSL modem.
یعنی حتی اگر هیچ تلفنی هم در کار نباشه باز هم ما به یک فیلتر برای جداکردن صدا و دیتا روی خط نیاز داریم درسته؟ مثل اسپیلیتر..
من تلفن ها از پریز کشیدن و مودم را مستقیم به خط تلفن وصل کردم.
و کلیه ی پارامتر ها را از طریق مودم اندازه گیری کردم. بعد یک اسپیلیتر هم جلوی راه مودم گذاشتم(باز هم هیچ تلفنی در کار نبود) اینجا هم تقریبا SNR با مقدار قبل یکی بود و در مورد او.ل یعنی بدون اسپیلیتر حداقل 28 و با اسپیلیتر به زیر 28 و حدود 27.5 هم میامد.!!!
در عمل این حرف دیده نشد...در تستی که من انجام دادم..من فکر کنم مودم ها خودشون این سیگنال رو فیلتر میکنن و بالای 4 کیلوهرتز رو بر میدارن. یعنی کار اسپیلیتر رو تو خودشون انجام دارن میدن
Bookmarks