متاسفانه با توجه به وضعیت قطعات الکترونیک داخل کشور خیلی از قطعات اصلی من جمله ترانزیستورها پیدا نمیشوند . با کمک سایت All Transistors امکان پیدا کردن قطعات الکتریکی مشابه وجود دارد .
All Transistors Datasheet. Parameters and Characteristics. Transistor Database.
|
سلام دوست عزیز من دنبال یه مشابه ترانزیستور هستم که توی این سایت فقط مدل ژرمانیوم داد که وجود نداره من سیلیکونی میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2sb175
عکس از قطعه بگیرید تا چک کنم .البته واضحبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gigabest برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشابه بر اساس مشخصات پیدا کنید مشکلی پیش نمیاد یک کم بگردید پیدا میکنید
gigabest (21-08-19)
سلام دوست عزیز.ممنون از اینکه به این سرعت پاسخ دادین.
این عکس.باید متذکر بشم که منبع تغذیه این مدار دوتا باتری ۱.۵ ولت بزرگ میباشد
http://uupload.ir/files/6fj5_img_20190818_161309.jpg
آخرین ویرایش توسط gigabest در تاریخ 21-08-19 انجام شده است
مشخصات این ایسی رو یاداشت کنید . ببینید ترانزیستور مشابه چی پیدا میکنید در فروشگاه های آنلاین مثل merqcبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gigabest برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Transistor.jpg
سلام دوست عزیز
ممکنه بفرمایید مشابه این ترانزیسنور چیه ؟
ممنونم از کمک و راهنمایی شما
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sischamp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابل رویت نیست . به دلیل بی کیفیتی عکس
کاراکترهای نوشته شده روی قطعه را در وبسایت alldatasheet
سلام مجدد
فقط روش نوشته T41
اینطوری نمیشه . باید قشنگ روش رو ببینی میتونه 4A TRIACS باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sischamp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه ترانزیستور NPN
100 آمپر
80 ولت باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks