سلام
قصد خرید هیوکی 4211 رو دارم، تو مشخصاتش نوشته مقدار مقاومت از 400اهم تا 40!
یعنی با این قیمت توانایی اندازه گیری مقاومتهای کمتر از 400اهم رو نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!
سلام
قصد خرید هیوکی 4211 رو دارم، تو مشخصاتش نوشته مقدار مقاومت از 400اهم تا 40!
یعنی با این قیمت توانایی اندازه گیری مقاومتهای کمتر از 400اهم رو نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aamir2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر . برداشت شما اشتباه است . مولتی متر های پایین تر از هیوکی هم نشون میدهند . پس مشکلی نیست .
Aamir2020 (25-06-20)
جناب لطف میکنید راهنمایی بفرمایید! جساراتا مطمنید رنج کمتر از 400 اهم رو اندزه میگیره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام اینترنتی خرید کنم به همین دلیل میخوام کاملا مطمن باشم!
مشخصات، قیمت و خرید مولتی متر هیوکی مدل DT4211 | دیجیکالا
دوست عزیز رنج بندی هست . شما اگر کارت الکترونیک هست نباید این سوال رو میکردی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aamir2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندازه گیری اهم در مولتی مترها به صورت رنج بندی هست .
رنج 40 اهم بعد ریت بعدی تا بالا
بعد سایت سازنده تکنیکال شیت داره که میتونید دانلود و چک کنید .
Aamir2020 (29-06-20)
فکر میکنم نداشته باشه، نظرات دیجیکالا رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aamir2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aamir2020 (29-06-20)
راجعبه این مورد نظری ثبت نشده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siamak5561 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks