فکر میکنم نداشته باشه، نظرات دیجیکالا رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aamir2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر میکنم نداشته باشه، نظرات دیجیکالا رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aamir2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aamir2020 (29-06-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
راجعبه این مورد نظری ثبت نشده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siamak5561 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام برای تعمیرات پایه کامپیوتر چه مولتی متری پیشنهاد میدید؟
این چطوره؟
مولتی متر دیجیتال اتورنج سلکتوری AC،DC کارخانه Victor مدل VC97
ویکتور VC97 اسم درکرده فقط و در سری های جدید کیفیت به شدت پایین اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin.8714t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
UNI-T UT-136C رو پیشنهاد میکنم به عنوان یک دستگاه مار راه انداز
هر چقدر برای مولتی متر هزینه کنید در زمان کار ارزش پولی که خرج کردید رو متوجه میشید .
armin.8714t (01-08-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیجیکالا نبود
این چطوره؟
مولتی متر دیجیتال یونی-تی مدل ut139c
این هم خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin.8714t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
armin.8714t (01-08-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دستگاه هیتر چی پیشنهاد میدید؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزه خوش قیمت میخوام در حد کار راه بنداز
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks