سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackbooter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به سوال مشابه شما پاسخ دادم.پست های تاپیک را با دفت بخونید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackbooter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به سوال مشابه شما پاسخ دادم.پست های تاپیک را با دفت بخونید .
|
به به سلام جناب AMD من اسم شما رو فراموش کردم ممنون میشم بگید.در انجمن دیگه سالها پیش درمورد مین برد و قطعات بحث میکردیم فکنم 8 سالی گذشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .یادش بخیر برد مورد علاقه فاکس کان بود درسته>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از جواب اما با توجه قیمت های روز گفتم چون پست های قبلی با قیمت گذشته بود و شرایط من با بقیه دوستان کمی فرقم داره. من میخوام شروع کنم و علاقه دارم تعمیرات و سخت افزار و برق و..البته برای تعمیرات تخصی میدونم باید حداقل بالای 1 تومن هزینه کنم ولی فعلا برای شروع و کارهای نیمه حرفه ای و اینکه یه چیزی باشه که لازم نباشه 1 سال دیگه عوضش کنم.
شرمنده حرفم طولانی شد.ممنون
اتفاقا پست های قبل جدید هست . مدلی که به دوستان معرفی کردم شما هم میتونید تهیه کنید .Kyoritsu 1009برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackbooter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر.یه کارشخصی داشتم باهات ولی پیام خصوصی نمیتونم بفرستم برات؟؟چرا؟چطوری؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله.متاسفانه خصوصی رو بستم .امکان پاسخگویی به صورت خارج از فروم ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackbooter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مطالب امضا تعمیرات قطعات سوال داشتم کجا و چطوری بپرسم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قیمت مدلی که گفتین حدود550 هست .یه مدل نگاه کردم victor 97 که 350 قیمتش هست .میشه بگین فرقشون چیه؟ امکانات victor 97 به نظر بیشتره .علت گرونی مدلی که گفتین در مقایسه با این چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
ویکتور بی انداره بی کیفیت و دقت افتضاحبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackbooter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس یه مدل در اون امکانات با قیمت نهایت 350 معرفی کنید ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks