سلام خدمت استاتید
میخواستم یه سیستم جمع کنم تا سقف 3.500 (حالا 100 تومن پایین بالا اشکال نداره) برای کارای گرافیکی (افترافمت-سینما 4دی - تدوین) چی بگیرم بهتره؟ قیمت خیلی برام مهمه.اگه بفهمم که مثلا برای 2% بازدهی بیشتر یه قطعه باید 200 هزار تومن بیشتر خرج کنم،هیچ موقع چنین کاری رو انجام نمیدم!!! (مثلا همین چیزی که توی بنچمارک ها هست!!!)
وسایلی که نیاز دارم: -main board - cpu - power - ram - hard - cpu cooler - case
و اما انتخاب های خودم
در خرید سی پی یو بین 4770k و 4790 شک دارم.توی یه لینکی کارایی 4790 رو بالاتر زده بود با این که قیمت کمتری داره.
Intel Core i7 4790 vs 4770K
سوال=نمی دونم برای کارایی که من انجام میدم(مثلا میشه یه موقع سیستم رو برای 2 الی 3 روز مدام میزارم برای رندر)سری k تاثیر داره یا اینکه برای مدت طولانی اورکلاک کردن به سی پی یو ضرر میزنه؟
مادربورد=بین برند giga و asus شک دارم اما انتخاب بنده giga z87x-ud3h هست.آیا مادربورد giga z97x oc force خوب هست برای کار من و این رنج قیمتی؟آیا با انتخای این مادربورد تاثیری در سرعت سیستم اعمال میشه؟
سوال=از بین چیپست x87 با x97 به طور کلی کدام رو برای کارایی من پیشنهاد میکنین؟
پاور = خودتون با توجه به نیاز سیستم بگید(در آینده نه چندان دور قراره یه گرافیک خوب هم اضافه کنم پس تو قدرت پاور لحاظ کنید)
کیس=green x7 cougar
رم= 8gig
سوال=چه باسی رو تهیه کنم(1600 یا 2133 ) چه قدر فرق میکنن باهم؟برند رم هم خودتون پیشنهاد بدید
کولر سی پی یو هم خودتون انتخاب کنید با توجه این که سیستم واقعا قراره تحت فشار کار کنه
اگه میشه قیمت ها رو هم بگید
میدونم خیلی طولانی شد ولی چاره نداشتم
پیشاپیش از حسن توجه شما ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks