با درود
cpu اینتل
رم
مادربرد
مودم
کارت گرافیک
در حدود 250 بیشتر نشه ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با درود
cpu اینتل
رم
مادربرد
مودم
کارت گرافیک
در حدود 250 بیشتر نشه ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
گرامی شما کیس ، پاور ، هارد و dvd رو ننوشتید آیا اونها رو موجود دارید یا از قلمتون افتاده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farzad goli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (19-02-10), Farzad goli (19-02-10), ripek (19-02-10)
کاربر شهرسختافزار
بله موجود دارم فقط قطعات داخل کیس را لازم دارم و میخوام عوض کنم چی بخرم
خوب حالا خیلی بهتر شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farzad goli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا لطف کن بگو پاور چی داری و همینطور اینکه بیشتر با این کامپیوتر چه کارهائی انجام میدی ( اهل بازی هم هستید یا نه ؟ )
ممنون
Farzad goli (19-02-10)
کاربر شهرسختافزار
پاورم گرین 480 هست بازی و و اتصال به کارت tv مهمترین کارهام برای استفاده هست
اما یه سوال یعنی فکر میکنید که 250 تومن میشه کامپیوتری بست که پاور قدرتمند بخواد
کار نشد نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farzad goli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intel 5300 68
jetway IN73DA2 46
apogee ddr2 800 2 gb 44
modem 8
ati 4670 80
جیتوی رو چند روز پیش دیدم و یه ویندوز ۷ هم روش ریختیم به اون قیمت بدی نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.jetway.com.tw/jw/motherbo...roname=IN73DA2
Farzad goli (19-02-10), germ (20-02-10), ripek (19-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون
nima_hl (19-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks