Feoris (18-09-08), M@jiD.P30on (17-04-08), Persiastore (17-04-08)
طرفی که سیستم رو بسته هرچی جنس بنجور توی بازار بوده جمع کرده
رم : نمیشه چیزی گفت بد نیست ولی خوب هم نیست
کیس و پاور : شاید کیس خوب باشه ولی پاور افتضاحه
این CPU یک چهارم سرعت یک 2140 رو هم نداره چه برسه به 8200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد : اصلا جالب نیست ، چیپ 945 الان دیگه نزدیک به منسوخ شدنه
گرافیک : با این گرافیک میشه پرینس سه و بازی های قدیمی رو بازی کرد ولی جدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد : یکی از بدترین های بازار ایران رو گذاشته البته اگر گارانتیش دیجیتال باشه میشه بهش امید داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بریم سر قیمت :
پردازنده : 62 هزار تومان
دی وی دی رایتر : 30
سی دی رام : 14
کیس و پاور : 40
مانیتور : 106
مادربرد : 65
گرافیک : 48
اسپیکر : 27
موس : 5.5
فلاپی : 6
هارد : 56
رم : 22
جمع همه اینها میشه : 481
مودم + کیبرد رو هم بگیم 30 میشه 511
سیستم بهتری میشد جمع کرد ولی اول هم گفتم جنسهای کپک زده بازار رو الان میفروشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), M@jiD.P30on (17-04-08), Persiastore (17-04-08)
کاربر شهرسختافزار
درسته ولی 730 تا 1600@1200 رو نمایش میده درسته که استافده ای ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و فرکانس افقیش هم 30 ~ 85 kHz
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...SubCategory=60
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
Labyrinth (17-04-08), M@jiD.P30on (17-04-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
جانم ؟!!؟!!هارد : یکی از بدترین های بازار ایران رو گذاشته البته اگر گارانتیش دیجیتال باشه میشه بهش امید داشت
.
.
....
......
M@jiD.P30on (17-04-08)
هیچی جدی نگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), M@jiD.P30on (17-04-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره عجلهای بود بعد این طرف سیستم بنده هم پخی نبود اطلاعاتش خیلی پایین بود
در کل سیستم واسه کسی بود واسه خودم نبود
pc خودم 5 سالی هست که داره کار میکنه تابستون باید یه سیستم ردیف با cpu 45nm جمع کنم
Labyrinth (17-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks