اگر مجموع مادر برد و CPU و کارت گرافیک شما به ترتیب این قیمت ها باشه (90 +110 +130 ) مجموع انها میشه 330 هزار تومان سیستمی هم که من بر مبنای AMD معرفی کردم مجموع این سه قطعه اش 340 هزار تومان شما می گید پایه این سیستم گیم هست پس مهم ترین قطعه باید اول کارت گرافیک باشه که کارت گرافیک 5750 قطعا از کارت های مد نظر شما خیلی بهتر در کل من مطمئنم برای بازی 3 قطعه ای که من معرفی کردم از قطعات مد نظر شما قوی تره و تنها در مجموع 10 هزار تومان بیشتر .

برای موس و کیبرد هم اگر کیفیت خیلی اهمیت داره به نظرم Logitech - Cordless Desktop EX110 برا تون مناسب باشه قیمتش حدود 56 هزار تومان باید باشه بی سیم هم هست موس و کیبرد logitech هم که دیگه همه می دونند برای لولزم جانبی سیستم از مطرح ترین برند هاست .
آخ این 5750 تازه امده خیلی به نظرم قیمتش بالاس...بعدش مد نظر اینه که سیستمش نلنگه بعد از یه مدت...تا حالا AMD نبستم ترس ورم داشته اما خوب نمی بندم اما چیزی که مناسب باشه رو براشون می گیرم و می گم همون جا برام ببندن...
فقط اینی که شما نوشتی سی پی یوش نسبت به 7400 ضعیف تر نیست؟؟؟؟سی پی یو قوی می خوام ها...منظورم از کیفیت ماوس و کیبورد هم این بود که ضایع نباشه والا نه لاجیتک اصلاً به درد این بچه هم نمی خوره...چیزی که زود خراب نشه و این بحثا منظورم بود...
ممنون از پیشنهادتون...پس به نظرتو این از سیستمی که من نوشتم بهتره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟