دوست عزیز بنده الان نه جایی فعالیت می کنم نه از کسی چیزی یاد گرفتم اما تقریبا هر موقع به چیزی گیر کنم خودم می تونم مشکل خودم رو راه بندازم در سخت افزار تنها چیزی که مهم هست جرات هست و بس شما باید انقدر قوی باشی که ریسک کنی و کاری رو انجام بدی و با این تجربه ها شما یک تعمیر کار خوب میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سال پیش برای تحصیل در رشته طراحی برد های سخت افزاری کامپیوتر به یکی از کشور ها سفر کردم و با استاد هاش حرف زدم جالب اینجا بود که در بعضی زمینه ها دانشی که من داشتم جلو تر از اونها بود دلیل اون هم کاملا معلومه به دلیل اینکه علم سخت افزار این روز ها تقریبا هر 3 ماه یک بار داره تغییر کلی در معماری و ساختار می کنه و با علمی که در هر جای دیگه به شما اموزش داده میشه متفاوت هست چون چیزی علمی که شما بخوای مطالعه کنی و تا بیای کامل تمومش کنی حداقل 3 سال طول می کشه و این یعنی شما نزدیک به 10 نسل نسبت به امروز عقب هستی
پس من با نظر وحید موافق هستم بهتر هست که پیش یک تعمیر کار شروع به کار کنی در کنارش هم در یک اموزشگاه مشغول به تحصیل بشی فرقی زیاد نمی کنه فقط برای اینکه مبانی رو یاد بگیری نه بیشتر ...
اگر هم این حرف رو قبول نداری بهتر هست راهی که بلد هستی رو امتحان کنی بعد انشا ا.. اگر عمری باقی باشه بنده اینجا هستم بعد می تونی من رو سرزنش کنی از این راهنمایی که به شما کردم

Bookmarks