Rezasam1 (02-01-13)
سلام،باور کنید جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که سوالام رو مطرح کنم، اگه نیاز هست لطف کنید خودتون به بخشِ دیگهای منتقل کنید.
من دنبالِ یه اموزشگاهِ خوب میگردم برای آموزشِ تعمیراتِ سخت افزار، البته خودم یه دونه پیدا کردم که خوبه ولی میخواستم از شما هم نظر سنجی کنم.
آدرسِ سایت اموزشگاه اینه : http://www.isiran-net.ir/
یه سوالِ دیگهای که داشتم این بود که اصلا این کار خوب هست؟ جواب میده؟ مخصوصا تو بازارِ کار. اگه کسی تجربهای داشته ممنون میشم کمک کنه.
Rezasam1 (02-01-13)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
درود و خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تجربه شخصی منو بخوائید باید بگم که از رفتن به آموزشگاه صرف نظر کن .
بهترین کار اینه که بجای این همه هزینه و اتلاف وقت اگه جایی رو میشناسی از همون اول توی محیط کار قرار بگیری . ( البته پیش یه فرد دلسوز که واقعا کار یادت بده )
اینجوری هر چه قدر هم که هزینه کنی ارزشش رو داره . شما باید کار رو لمس کنی تا به نتیجه برسی
خوب اونجا هم کار رو لمس میکنم، آدمِ دلسوز دیدی سلامِ ما رو هم برسون.
life24 (27-11-13)
عضو VIP شهرسختافزار
اسمش کار عملی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف راهنمایی بود . دیگه شما هر جور صلاح کار دانید
کار عملی رو همه میدونیم و بنده هم میدونم، اما کی کار عملی یاد میده؟ البته اینم میدونم که باید بدوم دنبالش و این حرفا. من دنبال اینم که علمش رو یاد بگیرم و بعدش برم یه جا با حقوق کم کار کنم و تجربه کسب کنم، اصلا حتی مفتی کار کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز بنده الان نه جایی فعالیت می کنم نه از کسی چیزی یاد گرفتم اما تقریبا هر موقع به چیزی گیر کنم خودم می تونم مشکل خودم رو راه بندازم در سخت افزار تنها چیزی که مهم هست جرات هست و بس شما باید انقدر قوی باشی که ریسک کنی و کاری رو انجام بدی و با این تجربه ها شما یک تعمیر کار خوب میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سال پیش برای تحصیل در رشته طراحی برد های سخت افزاری کامپیوتر به یکی از کشور ها سفر کردم و با استاد هاش حرف زدم جالب اینجا بود که در بعضی زمینه ها دانشی که من داشتم جلو تر از اونها بود دلیل اون هم کاملا معلومه به دلیل اینکه علم سخت افزار این روز ها تقریبا هر 3 ماه یک بار داره تغییر کلی در معماری و ساختار می کنه و با علمی که در هر جای دیگه به شما اموزش داده میشه متفاوت هست چون چیزی علمی که شما بخوای مطالعه کنی و تا بیای کامل تمومش کنی حداقل 3 سال طول می کشه و این یعنی شما نزدیک به 10 نسل نسبت به امروز عقب هستی
پس من با نظر وحید موافق هستم بهتر هست که پیش یک تعمیر کار شروع به کار کنی در کنارش هم در یک اموزشگاه مشغول به تحصیل بشی فرقی زیاد نمی کنه فقط برای اینکه مبانی رو یاد بگیری نه بیشتر ...
اگر هم این حرف رو قبول نداری بهتر هست راهی که بلد هستی رو امتحان کنی بعد انشا ا.. اگر عمری باقی باشه بنده اینجا هستم بعد می تونی من رو سرزنش کنی از این راهنمایی که به شما کردم
New Season
|
|
باور کنید که میدونم اینارو. شماها نمیگیرد که من چی میگم ! مطمئن باشید اگه آشنا داشتم حتما میرفتم پیشش کار یاد میگرفتم که متاسفانه ندارم. در مورد اینکه هرجا گیر کردم خودم دست به کار شم هم حرف شما درسته اما من میخوام یه تعمیر کارِ حرفهای بشم و به در آمد زایی هم فکر میکنم در کنارش. من میخوام که یه علم کمی حد اقل یاد بگیرم و بعد حتی به رایگان وارد بازار کار بشم و تجربه کسب کنم. حالا به نظرِ شما مثلا تعمیرات لپتاپ خوب یا پرینتر یا مثلا دستگاههای چاپ اداری ؟ یا همرو بلد باشیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی شما تعمیر کار سراغ داری که شاگرد بخواد؟ من از فردا حاضرم برم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
شما کدوم شهر هستید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
من ساکن کرج هستم، تهرانم باشه مشکلی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
متاسفانه بنده اصفهان هستم و اینجا جایی رو سراغ دارم که به شما معرفی کنم برای تهران بهتر هست دوستان تهرانی به شما کمک کنند
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks