اون مونیتور الجی 25 اینچ .زمان پاسخگوییش خیلی بالاست . با اون زمان به فکر گیمینگ نباشید .
زمان پاسخگویی 14 میلی ثانیه .
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده میخوام یه کیس کامل تا حدود 2200 تهیه کنم
نیاز من بزنامه نویسی و فتو شاپ واسه کاره های سبک و تماشایه فیلم و بازی درحد کال اف و فیفا هست و با تجه به همین مانیتور 25 یا 29 اینچ lg um65 تهیه خواهد شد
نظر خودم رو بعضی از قطعات اینا هست ولی نظر شما مهم تره چون خودم کاملا بی تجربه هستم تو مبحث سخت افزار کامپیوتر
cpu : 6100
MB : ASUS 110M
RAM : 8GB DDR4
واسه GPU فک کنم این دو مدل خوب هستن Giga byte GTX 950 2GB extreme gaming و Inno 3d GTX 960 4GB
فقط دو نکته اگه کارت گرافیک بهتر تو این رنج قیمت سراغ دارید حتما معرفی کنید.
در کنار HHD اگه یه SSD ارزون قیمت در حد 80gb که سیستم عامل رویه اون نصب شه معرفی کنید
با تشکر
|
|
Aaron Swartz (01-07-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید حداکثر زمان پاسخگویی چقدر باشه مناسبه؟
حداکثر 5 میلی ثانیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PooyaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-07-16)
بنظرم اینطوری انتخاب کنید بهتره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PooyaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS B150-Pro = 355
i3-6100 = 390
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB = 785
G.Skill AEGIS 8GB 2133MHz CL15 DDR4 = 130
HDD : Seagate Barracuda 1TB = 160
SSD : Corsair Force LE 240GB = 300
PSU : Cooler master B500 Ver.2 = 190
Total = 2310
اون برد کوچیکی که انتخاب کردید ارزش خرید نداره. و مدل دقیقش رو هم نگفتید.چون هم مدل با پشتیبانی از رم DDR3 داره و هم مدل با پشتیبانی از رم DDR4
آخرین ویرایش توسط Aaron Swartz در تاریخ 01-07-16 انجام شده است
...
AMD>INTEL (01-07-16)
CPU COREI3 6100
MAIN Asus H110-Plus
RAM GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red
VGA Gigabyte GTX 950 OC 2GB
SSD SAMSUNG 750 EVO 120GB
HDD 1TB SEAGATE
CASE GREEN X EAGLE
POWER B500 COOLER MASTER
Aaron Swartz (01-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام وممنون از نظر و وقتی که گذاشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا مد نظر خودمم بود که واسه مادربرد بیشتر هزینه کنم و چیزه بهتری بگیرم و این مدلی که پیشنهاد داده بودید به نظر خیلی خوب میاد ولی من هیچ جا ارزون تر از 400 تومن ندیدم شما جایی دیدی 355 یا قیمت قبل دستتونه
آخرین ویرایش توسط PooyaX در تاریخ 05-07-16 انجام شده است
قیمت آریا کامپیوتر رو بنده دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PooyaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MB: Asus B150-Pro
...
دوستان بارها خواهش کردم . لینک سایت های فروش رو قرار ندید .
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks