AMD>INTEL (21-05-17), AtrafNET (24-05-17), gigabyte2017 (21-05-17), Mrp7 (21-05-17), TechBaMohsen (21-05-17)
سلام
میتونم نظر بدم؟
به نظر من اینکه میگن چند نخی توی بازی تاثیر نداره ، کامل بستگی به برنامه نویسی بازی داره
توی برنامه نویسی ، معمولا محاسبات غیر ویژال ( یعنی به شی و کنترل بصری ربط نداشته باشه مثل عملیات ریاضی پیچیده) رو توی نخ مجزا اجرا میکنن برای افزایش سرعت . البته معمولا بازی ها باید همزمان از چند هسته بتونن کار بکشن که در این صورت ، اگه تعداد نخ های اجرا شده در همون زمان ، از تعداد هسته ها بیشتر باشه ، چند نخی نبودن پردازنده ، توی کاهش کارایی خودشو نشون میده
برای اینکه متوجه شد که یه بازی چند نخی هست یا نه (که اغلب بازی های بزرگ به نظرم باید باشن ولی تست نکردم) ، بعد از اجرای بازی ، در پنجره ی Resource Monitor ، میشه پروسه ی مربوط به بازی رو در قسمت cpu انتخاب و در قسمت Thread دید که در اون لحظه ، چند نخ داره اون پروسه اجرا میکنه) . البته نخ ها بسته به طراحی شون معمولا لحظه ای اجرا و بعد به اتمام میرسن (یعنی ممکنه یک پروسه فقط در زمان های خاصی چند نخ اجرا کنه و به یک ثانیه هم نرسه خاتمه پیدا کنه یا حتی چند دقیقه یا حتی بیشتر یا حتی تا اتمام بازی ، چند نخ وجود داشته باشن که بسته به برنامه نویس بازی داره)
AMD>INTEL (21-05-17), AtrafNET (24-05-17), gigabyte2017 (21-05-17), Mrp7 (21-05-17), TechBaMohsen (21-05-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز، رفتم همین مین و cpu رو بگیرم ولی متوجه شدم که این مادربورد از cpu های نسل هفت اینتل پشتیبانی نمیکنه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب شد نخریدم هااا!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
کی چنین حرفی زده دوست عزیز . فقط اپدیت بایوس میخواد . که فروشندگان این کار را برای شما انجام میدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا 10 تا سیستم با این ترکیب بستم .
https://www.msi.com/Motherboard/supp...ml#support-cpu
DOOM999 (24-05-17), rahman4 (24-05-17), ramin1000 (24-05-17), SajjadKhati (24-05-17)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من نقل قول میکنم.
جناب، اکثر مادربورد های نسل ششمی، اگر آپدیت بایوسشون رو انجام بدید، از نسل هفتمی یا همون کیبی لیک نیز پشتیبانی میکنند.
ولی مشکل اینجاست که برای آپدیت بایوس حتما باید سی پی یو نسل ششم درون مادربورد قرار بدید و بایوسش رو آپدیت کنید و بعد سی پی یو کیبی لیک قرار بدید!
یا اینکه بدید خود شرکت براتون آپدیت بایوس انجام بده که کمی دردسر داره و فکر نمیکنم انجام بدن.
یا اینکه مادربورد های سری ششمی ای داشته باشید که جدید باشن! یعنی آپدیت های جدید از خود کارخونه روشون نصب شده باشه و اینجوری کار میدن.برخی از مادربورد ها مثلا مال نسل ششم هستن ولی از تو کارخونه با آپدیتی روانه ی بازار شدند که سی پی یو های کیبی لیک هم ساپورت میکنند!
هرچند سخته که بخواید پیداشون کنید.
اصولا همون خریدن مادربورد هماهنگ بهتره.
ولی اون کار هم شدنیه،البته با کمی دردسر.
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AtrafNET (24-05-17), rahman4 (24-05-17), ramin1000 (24-05-17), SajjadKhati (24-05-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب شد نخریدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جناب پیشنهادات بنده بدردتون نخورد؟ چون سعی کردم از 2 و نیم تا 1 و هفتصد براتون گزینه هایی بذارم ولی ظاهراً زیاد توجه نکردید درسته؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rahman4 (24-05-17), ramin1000 (24-05-17), TechBaMohsen (24-05-17)
به نظر من کارت اصلا درست نیست چون باید بدونی این سیستم هایی که دوستان زحمت کشیدن برای شما انتخاب کردن براش وقت گذاشتن و شما اگه به کارشناسان این فروم اعتماد نداری یا قصد خرید نداری مسئول اون وقت هایی خواهی بود که این عزیزان برای انتخاب سیستم برای شما تلف کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دوستان و کارشناسان 5 سیستم مختلف برای شما در نظر گرفتن در حالی که در فروم های دیگه انقدر سیستم پیشنهاد نمیدن
کاربر شهرسختافزار
راستش رو بخوای روی نظر amd>Intel فوکس کردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خب الآن سیستم دومی که پیشنهاد کردیم رو میگیرم...
دست گلت درد نکنه🌹
AtrafNET (25-05-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز، چرا بی دلیل جو سازی میکنی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه دقت کنی من یکی از سیستمهای پیشنهادی دوستان روانتخاب کردم و برای خرید هم به بازار رفتم!! (اعتماد ندارم دقیقاً چه ربطی داشت) ثانیا با توضیح همین دوستان از خرید سیستم مورد نظرم منصرف شدم!
خواهشن دقت کنید و داستان سرایی نکنید.
شما همون کانفیگ را به هر فروشنده ای لیست بدی و بهش بگی . با حدود 10-15 تومن بایوسش را اپدیت میکنه . باز میل خودت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون کانفیگ را یکی از دوستان از لیون خریده بود . اون ها هم براش اپدیت کرده بودند . حدود 15 تومن هزینه گرفته بودند .
به نظرم واقعا این برد به دلیل قیمت مناسب ارزش داره برای اپدیت بایوس
خیلی از فروشندگان برای سود بیشتر و زحمت اپدیت میگند ساپورت نمیکنه .
DOOM999 (24-05-17), ramin1000 (25-05-17), SajjadKhati (24-05-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks