سلام نیما و شهریار جان
برای همه چیز همه چیز
بیشتر بازی و فوتوشاپ حرفه ای(برای دوستم هستش)
هارد رو 500 بلک ادیشن انتخاب کرد چون بهش گفتم ساتا 3 هنوز نیومده
کاربر شهرسختافزار
سلام نیما و شهریار جان
برای همه چیز همه چیز
بیشتر بازی و فوتوشاپ حرفه ای(برای دوستم هستش)
هارد رو 500 بلک ادیشن انتخاب کرد چون بهش گفتم ساتا 3 هنوز نیومده
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سئوال آخر هم بپرسم قول میدم دیگه سئوال نپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم آیا در زمان حال یا آینده آورکلاک میشه یا نه ( منظورم آور کلاک سنگین هستش نه معمولی ) ؟
ripek (13-01-10)
من توصیه میکنم که Asus P6T گیرید با core I7 920 در مورد فتوشاپ رم خیلی مهم و این برنامه اصولا خوره رم هستش بخصوص اگه بصورت حرفه ای کار میکنید که توصیه میکنم حتی اگه براتون مقدور هستش 12 گیگ رم بگیرید.
در مورد گرافیک هم نظر نمیدم چون به کارتهای NVIDIA علاقه شدید دارم پش در این ضمینه اصلا بیطرف نیستم.حتما کارت NVIDIA توصیه خواهم کرد.
هارد هم خوب ولی چهار تا فایل گرافیک فشرده نشده بگذاری که پر میشه در ضمن کسی که به صورت حرفهای با سیستمش کار میکنه به هیچوجه عاقلانه نیست فایلهای داده را بر روی درایوی که سیستمعامل و بازی ها قرار دارند بریزه همیشه توصیه من برای یک چنین سیستم 320 برای سیستم عامل ، بازیها و برنامه ها است و یک 500 برای فایلهای داده ای که برروی آن کار صورت میگیرد . در ضمن دوست شما باید یک روش مطمین برای بکاپ گیری مرتب از داده ها داشته باشد.
ripek (12-01-10)
intel i7 920 ~ 300
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 230
adata 3*2 gig 1333 144
ati 5850 xfx ~350
case 42
acbel 660 90
odd asus/liteon ~32
WB caviar black 500 ~70
-----------------------------------------------
1258
™Ali (12-01-10), rezaaghili (13-01-10), ripek (13-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
من که زیاد تو این مباحث شرکت نمی کنم ولی میخواستم بدونم چرا باید پول به برندی مثل XFX داد که قیمتش نسبت به بقیه برندها همیشه بالاتره ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدati 5850 xfx ~350
شخصا برندهای دیگه که P/P بهتری رو دارن بیش تر ترجیح میدم !
قیمت این مدل XFX HD5850 هم که بالای 420~ دلار هست :
rezaaghili (13-01-10), ripek (13-01-10)
علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز بازار رو خیش زدم فقط xfx و sapphire موجود بود که xfx کمی ارزانتر بود
با چند نفر از دوستان وارد مشورت کردم ( چون خودم همیشه سافایر میگیرم ) همانگونه که فکر میکردم تائید کردن که چون برد مرجع هستش هیچ تفاوتی بین این دو کارت نیست
اگر شما برندی با قیمت پائینتر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یه چیزی هم ما گفته باشیم
نخریدن مین بردی که sata3 نداشته باشه بعدا باعث پشیمونی میشه چه کاریه وقتی شما میتونید با i5 و p55 همون قدرتی رو داشته باشین که با i7 دارین برین i7 بخرین و تکنولوژی روز رو هم نداشته باشین و بعدا برین با اضافه کردن یک کارت به اون دست پیدا کنید
ripek (13-01-10)
خوب شما در نظر بگیرید که کدام پردازنده سوکت 1156 از لحاظ قدرت برابر Core I7 920 است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش قیمت مادربردی که از SATA 3 و USB 3 پشتیبانی میکند در نظر بگیرید.
بعدش در نظر بگیرید قیمت یک کارت توسعه USB 3 و یا SATA 3 چقدر میشه . حالا متوجه میشوید چرا Core I7 920 بهترین انتخاب میباشد .
همچنین در نظر بگیرید که برای فتوشاپ رمها اهمیت فوقالعده دارند و QPI در Core I7 سوکت 1366 نسبت به DMI در CORE I7 سوکت 1156 تفاوت خود را به خوبی برای کسانی که از فتوشاپ به صورت حرفه ای استفاده میکنند خود را نشان میدهد.
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 12-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اره نیما جان بعدا میخاد اور کنه ولی زیاد کامپیوترش خوب خوب نیست(بد هم نیست)
در سطح خیلی معمولی اور میکنه
مگه مادربورد اسوس که دوستان گفتند ساتا 3 نداره؟(برای بعدا)
مرسی از همه دوستان که تا حالا نظرات ارزشمندشونه دادند
ripek (13-01-10)
دوست عزیز هیچ مادربرد Socket 1366 دارای پشتیبانی از SATA 3 , USB 3 در حال حاضر نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (13-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks