rezaaghili (11-01-10)
کاربر شهرسختافزار
به این سایت معتبر یک زنگ میزدی ببینی این قیمت با گارانتی دریا کامپیوتر میدن؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز قیمت امروز 2 تا نماینده دریا کامپیوتر 430 بود.
rezaaghili (11-01-10)
کاربر شهرسختافزار
مرسی ولی به نظرتون گیگابایت بهتر از فاکس کان نیست؟
البته اگه نظر دوستان فاکس کان هستش حرفی نیست
|
|
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه وقتی مبلغ بدون کاربری برای انتخاب سیستم عنوان میشه بنظرم پیشنهاد سیستم کاملا بازاری و صلیقهای میشه
زمانی بحث پیشنهاد تخصصی مطرح میشه که شما کاربری سیستم رو عنوان کنید
شما ۲ قطعه رو مشخص کردید که حدود ۳۰۰ هزار تومن از بودجه مورد نظر شما رو پوشش میده
ولی در انتخاب گرافیک یک تناقض شدید با هزینه مورد نظر شما وجود داره
اگر دوست شما اهل گیم نباشه پس گرافیک dx11 رو برای چه منظور انتخاب کرده و اگر سیستم گیمینگ میخواد به احتمال قوی نمیدونه این کارت ضعیفترین کارت این سری هستش و با اون نمیتونه بازی با رزولیشن و کیفیت بالا انجام بده
اگر فرض رو بر این بگذاریم که دوستتون نمیخواد در رزولیشن بالا بازی کنه با هزینه سیستم جور در نمیاد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این معما رو حل کنید تا بتونید یه سیستم خوب برای دوستتون جمع کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kakihot (11-01-10), rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10), Shahryar (11-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد مین یک نکته خدمت شما عرض کنم
اگر سیستم شما بر پایه X58 باشد چندین انتخاب میتوانید داشته باشید:
اول Asus P6T مدل معمولی و ساده اون که تقریباً قیمتی برابر 230 تا 240 داشته باشهمن این مین رو دارم خیلی از دوستان هم تجربه کار با این مین رو داشتند
مین ساده در عین حال بسیار قدرتمند و با پایداری بالا در انجام نرم افزارهای سنگین است
دوم Foxconn BloodRage مین بسیار عالی هست برای اورکلاک مشکل خاصی در استفاده از این مین نیز ندیدم(با توجه به اینکه این مین برد رو هم دارم) تنها ایراد کوچکی که میشه گرفت که شاید ایراد هم نباشه داشتن 3 اسلات برای رم هست اما قابلیتها دیگه اون این ایراد رو براحتی می پوشونه
سوم GigaByte GA-EX58-UD3R با توجه به گارانتی خوبی که داره میشه روش حساب کرد قیمتش هم حدود 310 باید باشه ولی بهترین انتخاب با توجه به قیمت به نظر من باز هم همون Asus P6T هست
Going To Change New HardWare Soon
در بالا انتخاب بین بردهای x58 خیلی سخته نتایج هم عموما مثل هم هستند . این لینک زیر رو هم ببینید بد نیست . من دیدم دوستانی که برد bloodrage در اثر اور مشکل پیدا کرده بود و براشون عوض کرده بودند .
http://www.bit-tech.net/hardware/mot...n-blood-rage/7
Hamid2547 (11-01-10), rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10)
در مورد mainboard های X58 بطور کلی هر پردازنده سوکت 1366 را اگر مشکل سخت افزاری وجود نداشته باشه میشه تا 4Ghz اورکلاک کرد بنابراین به نظر من اگه برای تست اورکلاک و بنچمارک نمیخواهید واقعا ارزش این را ندارد که قیمت بالیی را برای مادربردهای آن هزینه کنید مگر آنکه نیازمند به امکانات خاصیدر مادر برد باشید که در مدلهای ارزانتر وجود ندارد.
من که خودم یک MSI X58-Pro دارم ازشم کاملا راضیم (البته به غیر از رنگ افتضاحی که برای برد انتخاب شده) هم قیمت پایینی داشت هم اینکه نسبت به قیمت امکانات اون خوب بود در ضمن با یک فلاش کردن بیوس از SLI هم پشتیبانی کرد .
از بین بردهای خوب دیگه میشه به Asus P6T اشاره کرد .
rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10), Shahryar (11-01-10), ViViD (11-01-10)
اورکلاک رم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یک رکورد اورکلاک cpu
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (11-01-10), rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10)
دوستان آیا واقعا این اورکلاک که با نیتروژن مایع انجام شده توجیه کننده پرداخت 170-180هزار تومان اضافه برای مادر برد هست.
به نظر شما بهتر نیست این پول صرف یک کارت گرافیک بهتر یا مقدار بیشتر رم یا یک رم از نوع بهتر گردد ؟
Hamid2547 (11-01-10), rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10), Shahryar (11-01-10), ViViD (11-01-10)
|
|
وقتی به این فرکانس میرسه یعنی پتانسیل خوبی دارد . چه با نیتروژن چه با ایر
rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست من . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شخصا تا بحال چیزی در حدود 6 ماربورد X58 رو تست کردم .
و توی اونها اگر Price / Performance و قابلیت های دیگه رو در نظر بگیریم ASUS P6T بهترین بود و در رده بعدی Gigabyte X58 UD4P و بعد از او EVGA 3 Way SLI بود .
به هیچ وجه Foxconn BloodRage GTI نسبت به قیمتی که داره ارزش و قابلیت نداره و من این مین رو پیشنهاد نمیکنم بهتون .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks