اس اس دی slc که پیدا نمیکنید الان حتی مدل های mlc هم کم گیر میاد و اکثرا tlc هستن و بعضی qlc

su750 ای دیتا هم tlc هست. tbw مدل 1 ترابایت 800 هست. که 3.5 میلیون هم قیمتشه! یعنی 1 میلیون گرون تر از 1 ترابایت کروشیال (جدا از سرعت چن برابری کروشیال که nvme هست)

اگر mlc بخواید su900 باید بگیرید.که اگه پیدا بشه حدود 4 میلیون یا بالاتره

الان حتی سامسونگ تو سری 980 ش حتی مدل pro ش رو tlc زده.
و اینم بگم که حتی عمر نوشتاری 870 qvo که qlc و برا 300 هست یک ترابایتش خیلی طول میکشه که به این عدد برسید مگر اینکه برای ماین چیا استفاده کنید
یا اینکه هر روز اندازه کل حجم درایو روش فایل بریزید و خالی کنید
تو استفاده روزمره سالها طول میکشه.

رم هم اگر میتونستید دوال چنل بگیرید بهتر بود اما چون ماژول 4 گیگ میشه دوتا و 4 داره از رده خارح میشه برا بعد مشکل ایجاد میشه اگر بخواید ارتقا بدید مگه اینکه بفروشیدشون
اما دو تا 8 اگه بود عالی بود (میدونم به حجمش نیازی نیست منظورم پرفورمنس به خاطر دوال چنلی بود)

رم دوال چنل و اس اس دی سریع تر توی لودینگ و کار با فتوشاپ اثر گذار هستن.
سلام
دقیقا منم هر چی گشتم mlc هم خیلی کمه مثلا نوشتن mlc 3bit که ظاهرا میشه tlc
قبلا سامسونگ خریده بودم سری معمولی هم بود ولی فکر کنم mlc بود الان سری پرو هم دیگه نیست
تفاوت slc و mlc با هم خیلی زیاد بود من میخواستم slc بخرم چون دیدم 10 برابر اون عمرش هست ولی خوب ظاهرا گیر نمیاد گیر هم بیاد احتمالا همون 10 برابر پول میگیرن!!
کلا الان مدلی هست slc‌باشه
در مورد رم هم متوجه هستم چی میگید ولی چون دو تا اسلات داره همونطور که گفتید بعدا مشکل میشه (تفاوت ورفومنس رم 8 گیگ دوال و یه رم 8 گیگ چقدره؟)
با تشکر