سلام - کاربری سیستم برای چه کاریه؟
کولر D15 اواسط بهمن ماه موجود خواهد شد.
سلام. میخواستم یه سیستم بگیرم که پردازنده برام خیلی مهم هست . گرافیک هم فقط برای بعضی مواقع میخوام بازی fhd کنم اونم نه خیلی جدی با ساپورت دایرکت ایکس 12 . میخواستم خواهش کنم نظر بدید که این سیستم هماهنگ هست یا نه؟
1- i7 5960x
2- mb: giga-x99-ud5 wifi
3- corsaire vengeance 4x4gb 2133
4- ssd : a data sx910 256 gb
5- hdd : w d-caviar black 2 tb
6- graphic : asus 270x 2 gb
7- power : enermax - revolution 87+ 850w
8- case : green x9
9 - cooler : enermax liqtech 120x-hp
پاور با اورکلاک از طریق نرم افزار مادربورد جواب میده؟ کولر noctua-nh-d15 چه جوریه؟ اگه مشکلی هست بگید.
ممنون
آخرین ویرایش توسط loverman در تاریخ 27-12-14 انجام شده است
|
دوست گرامی کاری که با سیستم داردید بنویسید . شاید یک سیستم 1150 هم برای شما مناسب باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط loverman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
loverman (27-12-14), M3RS4D 50062 (27-12-14), SOHR@B (27-12-14), vandelin (27-12-14)
سيستم محاسبات پيچيده حركات شطرنج رو ميخواد انجام بده . ديگه خودتون ميدونيد فقط سي پي يو ميخوام. براي آناليز سي پي يو هميشه 100 درصد هست.
خوب دوست من اگر جزئیات دقیق تری در اختیارمون بگذاری خیلی بهتر هست . از برنامه خاصی برای این کار استفاده میکنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط loverman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه ای که استفاده میکنی قابلیت gpu computing دارد یا نه ؟
loverman (27-12-14), M3RS4D 50062 (27-12-14)
ممنون از پیگیریتون. برنامه ها ساخت شرکت chessbase هست و انجین های آنالیز داخل این برنامه ها لود می شوند که ازgpu computing پشتیبانی نمیکنه. فقط از تمام قدرت سی پی یو استفاده میکنه . مقداری هم از رم برای ذخیره و دسترسی سریع اطلاعات پردازش
|
شما میتونید بر اساس پردازنده corei7 4790 یک سیستم بهتری ببندید . با توجه به این برنامه بعید میدونم corei7 4790k از عهده این شبیه ساز برنیاد .باز برمیگرده به نظر شما . چون قیمت این روزهای ddr4 و پردازنده اینتل 5960x سر به فلک میزنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط loverman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بعضی از فروم ها درباره پشتیبانی از پردازش gpu computing اشاره داشتند
loverman (27-12-14), M3RS4D 50062 (27-12-14), SOHR@B (28-12-14)
راستش الان کسانی در خارج از کشور هستن که از پردازنده های xeon استفاده می کنند و خیلی سریع بهترین حرکت رو پیدا می کنند و این برای تدارک قبل از بازی رسمی خیلی مهم هست. چون من با i7 هشت هسته ای امتحان کردم خیلی خوب نبود . در این کار فقط قدرت سی پی مد نظره. حالا این سیستم بالا مچ هست؟
بله قطعات مناسب هست . فقط روی کارت گرافیک به نظرم سراغ gigabyte 970gtx gaming 1 برید . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط loverman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cyberlife (28-12-14), loverman (27-12-14), M3RS4D 50062 (27-12-14)
قیمت گرافیکی که شما گفتی دو برابر برای من هست. راستش زیاد اهل بازی نیستم. پاور جوابگو هست؟ کولر خوبه چون سی پی یو 100 درصد میشه و از همه 16 هسته استفاده میکنه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks