بنده گفتم "تا جایی که ما اطلاع داریم" اما به احترام شما برای مطالبتون از واژه " اشتباه" استفاده نکردم. دلیلش هم تعداد هسته 386 بود که ظاهرا فرمودید اشتباه تایپی هست اما در هر صورت به درستی اطلاع رسانی نشده بود و بنده مجبور بودم با تحلیل علمی،موضوع رو روشن کنم و نمیتونیم این موارد رو به خاطر تاریخ عضویت افراد نادیده بگیریم.
بنده نادیده نگرفتم گفتم تقریبا یکسان هست.تفاوت کلاکهاشون کمتر از 1.5% هستش اما در هر صورت،این مقدار قطعا یک تفاوت هستش و در این مورد اختلاف نظر نداریم. اونی که به طور مطلق یکسان خطاب کردم و نادیده گرفتم مربوط به ساختار حافظه GTX 560ti و GTX560 بود:اینم از تفاوت که نمی دونم چرا شما از قبول کردنش طفره می رید یا شاید هم تفاوت 10 ، 20 مگاهرتزی رو نادیده می گیرید
_________________________________کلاک مموری و پهنای باند GTX560 و GTX 560TI هیچ تفاوتی ندارند.کلاک هستشون هم تقریبا یکسان هست و تنها در حد 10 مگاهرتز ،هسته GTX560 دان کلاک شده
اما موضوعی که مربوط به بردهای سفارشی میشه،کلا از چهارچوب بررسی استاندارد GTX 560 و GTX560ti تمامی برند ها خارج هست،بلکه باید با هم مدل رفرنس GPU که طراح اصلی ارائه کرده، مقایسه بشه؛مثلا EVGA GTX560 X model با EVGA GTX560 Reference و در غیر این صورت هر شخصی یک مرجع انتخاب میکنه و 100 نوع GTX 560 و GTX 560ti به وجود میاد که باعث ابهام میشه.
مدل استاندارد EVGA GTX 560 نیز تفاوتی با شاخص های مدل رفرنس GTX 560 Nvidia نداره و همانطور که مشاهده می کنید.از کلاک حافظه، موثر 4008 مگاهرتز بهره برده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.evga.com/products/moreinf...01G-P3-1460-KR
زمانی که در مشاوره،از EVGA GTX 560 یاد می کنیم،طبیعتا اولین ذهنیت با مدل مرجع جیفورس GTX 560 تطابق پیدا میکنه و یکسان هستش که تا اینجا نیاز نیست در موردش به کاربر توضیح داده بشه. اما زمانی که از یک طرح مهندسی شده خاص یک شرکت مثل سری های دان کلاک شده،گرین،گلدن یا سوپر اورکلاک به کاربر پیشنهاد میدیم،باید توضیحات لازم و یا پارت نامبر کارت ذکر بشه که کاربر دقیقا بدونه که باید در بازار به دنبال چه کارت با چه مشخصاتی باشه.

Bookmarks