برای شروع این موارد رو انجام بدید :
1-شات از وضعیت هارد دیسک با hd senitel از قسمت overview
2- شات اسکرین با hwmonitor
کاربر شهرسختافزار
باسلام
یک سیستم هست که مشخصاتش به صورت عکس زیر هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم مادربرد هم abit an52s هست
روی این سیستم ویندوز 32 بیتی نصب بود و عملکرد سیستم خیلی کند بود ! به طوری که وقتی یک پوشه باز می کنم ، یک کندی و تیک احساس میکنم
الان هم دوباره ویندوز 32 بیتی سون نصب کرده ام و هیچ برنامه ای هم نصب نکردم اما کندی رو احساس میکنم
نظر شما در مورد سی پی یو چیست ؟ آیا باید روی این سیستم ویندوز 64 بیتی نصب کنم ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما :
هاردت به احتمال زیاد وسترن گرین هست . این هارد به دلیل قابلیت های مصرف انرژی intelipower همین مشکلات سکته زنی داره و سیستم رو به شدت کند میکنه . من خودم 1 ماه به صورت اجباری روی یکی از این هاردها ویندوز ریختم به شدت سیستم رو کند میکرد . اگر میتونی یک ssd ارزون قیمت بخر و ویندوز را روی اون بریز اگر نمیتونی یک هارد سیگیت بگیر برای نصب ویندوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (08-07-16)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد سیستم خودم هم 2 ترا وسترن گرین هست اما مشکلی باهاش ندارم
به نظر شما ممکنه مشکل از cpu یا رم باشه ؟ چه cpu برای این سیستم پیشنهاد می کنید ؟
خیر یک دوست دیگری هم دقیقا همین مشکل را داره . هاردشون هم همون وسترن گرین هست . این مورد کندی و وقفه را به شخصه روی هاردهای وسترن گرین دیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks