شما قیمت این مین بورد رو از کجا 165 تومن در آوردید ؟؟؟؟Mb=asus p8p67~165
من که 220 تومن قیمت دارم !!!!
کاربر شهرسختافزار
شما قیمت این مین بورد رو از کجا 165 تومن در آوردید ؟؟؟؟Mb=asus p8p67~165
من که 220 تومن قیمت دارم !!!!
nothing is as it seems
Rezasam1 (04-09-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
قیمت این برد الان حدود 198 199 200 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
شماره فروشنده رو براتون پ.خ کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
165 برای مادربرد p8p67LE هستش که دیروز ذکر نکرده بودند .! http://www.asus.com/Motherboards/Int...1155/P8P67_LE/
برای سیستم های ذکر شده 30 تومن افزایش قیمت مادربرد خواهیم داشت . اگر تغییراتی خواستین بفرمائین تا اعمال کنم .
اگر معیار سنجش موردی که برای دوستمون توی چند روز پیش بوجود اومده و توی تاپیکشون باهاشون صحبت داشتیم http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/36062-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-cpu-2600k-%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-60-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D8%B3%D8%AA!!!!?p=229498&highli ght=#post229498 که این مورد تکذیب میشه ، اما اگر در موارد مشابه هم مواردی داشتین اعلام کنید تا از برندهای دیگه و مدل های دیگه استفاده کنیم.انگار مادربورد p8p67 خرابی زیاد داره
با کراس روی این برد زیاد موافق نیستم چون پهنای باند کافی رو برای اینکار نداره و توجه به بودجه هم ضروریه ، در ضمن برای اینکار پاور رو هم باید ارتقاء بدیم و حرارت دفع شده هم به مراتب بیشتر میشه . به چارت زیر دقت کنید ، تفاوت اونقدرام زیاد نیست و کارت NVDIA تست شده هم TI نیست GTX560 هستش :سلام دوست عزیز
من تنها ایرادی که به لیست دوستمون مهرداد میتونم بگیرم فقط گزینه کارت گرافیک هست !
به نظر من شما بهتره گرافیک amd بگیری چون فردا اگر قصد کراس فایر و اضافه کردن یه کارت دیگه رو داشتید بتونید این عمل انجام بدید چونمادربردی که ایشون معرفی کردن قابلیت sli نداره و فقط از کراس پشتیبانی میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم قیمت 220 برای این برد دارم، تا اونجایی هم که میدونم p8h67 قیمتش 165 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چرا تکذیب؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی درکل یکی دو مورد خرابی دلیل بر نخریدنش نیست
اگر به بودجتون خورد بهتره با این اختلاف قیمت کم P8Z68 بخرید به قیمت 245 تا iGPUی cpu کمک حالی باشه برای کارهای گرافیکیتون
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 04-09-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
در مورد پهنای باند مادربورد p8p67 16x 4x میشه گفت که با مدل 8*8 P8P67 Deluxe تفاوتی چندانی نداره چیزی حدود 12 درصد.
در چیپهای p67 پهنای باند تاثیر زیادی در روند کراس و sli ندارن
لطفا برای روشن شدن موضوع این لینک رو مطالعه کنید http://www.legitreviews.com/article/1500/9/
mehrdad_ab (05-09-11), mohamad70 (04-09-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks