میخای فرار کنی ، خوب چرا پست میدی؟
هر مهندسی میدونه که شرایط فرق کنه ، قدرت هم فرق میکنه . من منظورم بدترین شرایطه که لینکو دادم . تو بدترین شرایط منتل بالای 5 درصد از دایرکت ایکس بهتر عمل کرد
تو بهترین شرایط که این قد بهتره که تو باید در صدد انکارش بربیای چون انتخابات ات ضد شه
ینی چی؟ خوب انحصارش واسه AMD هه . انگار تو غیب گفتی . خوب قویتره مگه من گفتم ضعیف تره؟ اینی که نمخاد منتل رو حساب کنه و لینکای دایرکت ایکس رو میاره ، تو ای نه من .
آها میخای بگی که چرا AMD منتل رو واسه خودش نگه داشت و این کارتا رو بدون منتل قدرت شو در نظر بگیریم؟ چرا Nvidia این همه تکنولوژی هاشو منحصر نگه داشت؟ Nvidia رو بدون فایزیکس و ... اش رو نمیکنی؟
مهندس ، پس هر تغییری که تو نسل جدید هر شرکتی دادن نباید از این به بعد در نظر گرفت؟
درباره ی اون درایور هم که گفتم ، اولین مسئله اش همون میزان فریم دهی 290X هه که تو 2 تست ، تو بدترین شرایط هم با هم نمیخونن چه برسه به بهترین شرایط که اصلا قابل قیاس نیستن و اینکه بدون کوچیکترین جزئیات از بازی و کانفیگ سخت افزاری اش ، درز داد
اگه دلت خیلی لینک میخاد ، فلا جواب اون 3 تا لینک منتل رو بده
نه انگار واقعا سئوالا رو نمیبینی . نمیدونم اون خط ها واقعا ملوم نیست ، چجوریه
درسته ، منم اشکال خودمو تو انتخاب هارد (اونم فقط سر و صداش بهتر متوجه شدم نه کیفیت و ... و از این بابتم ممنونم که گوشزد کردی بهم)
حالا فرار کن
منم دیگه غلط کنم جواب کسی رو بدم که زنگ در خونه مو میزنه و در میره و سئوال و اشکال میگیره اما جواب نمیده

Bookmarks