Reza Eshraghi (06-05-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من کی از پاور 300 تومنی حرف زد؟!! من هارد دیسک رو گفتم!
ضمناً لینک خرید مادربرد و رم رو همین الان برام پی ام کن بی زحمت. فوری خریدارم!!
شما می بایست وقتی آمار خرید محصولی رو میدی، به موجودی عمومیش یقین داشته باشی! نه یک شخص خاصی در یک جای خاصی به تعداد محدود! بعد به یارو آدرس بدی بگی برو از اینجا بخر! این یعنی تبلیغات تو روز روشن که خلاف قوانین هست! از این بدتر اینکه اون از خدا بی خبر هم حرف شما رو گوش میده و میره از اون طرف می خره بدون اینکه به اعتبارش یقین داشته باشه و این انجمن دستی دستی میشه عامل کلاه برداری! البته جسارته!
به عنوان مثال شخصی رو بنده سراغ دارم که همه رقم کارت های گرافیک EVGA رو موجود داره! اصن خودش واردکننده اس. اون هم به قیمت مفت! اما هرگز در پیشنهادهام این برند رو در لیست قرار ندادم! چون در بازار عموم کشور با گارانتی اصلی یا معتبر موجود نیست!
Reza Eshraghi (06-05-14)
با این اوصاف من الان گیج شدم چیکار باید بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ی پایانی رو تازه دیدم
هارد وسترن بلک پر سر و صدا؟ والا من میمونم دیگه چی بگم؟ منظورت از پر سر و صدا ، تو سری دیسکای مغناطیسی نبود که ...؟
اگه بود ، من دیگه چیز خاصی ندارم بگم .
من اون هارد و بقیه ی قطعات رو پیشنهاد دادم چون اصول اولیه ی پیشنهاداتم ، رو بهترین کیفیت هه و عالی ترین طول عمر هه . اون هارد بلک هم مطمئنا هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ سر و صدا و مخصوصا از لحاظ طول عمر و کیفیت ، خیلی بهتر از هارد سیگیت ایه که گفتی . من بیشتر بخاطر ویژگی آخرش پیشنهاد دادم
درباره ی 760 هم دو تا سئوال پرسیدم . اول تکلیف شو رو ملوم کن.
AMD>INTEL (06-05-14)
Reza Eshraghi (06-05-14), Rezasam1 (06-05-14)
|
قضیه ی پاور واسه این تیکه بود . قضیه ی 300 تومنی هم بخاطر قیمت پاور 700 واتی هه که گفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش وقتی تو یه سایت ، موجود هست ، تنها اون سایت نرفت از اون شرکت تو کل ایران خرید نکرد که . شونصد نفر دیگه هم خرید کردن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آخرین بارته که تو روز روشن بهم توهین میکنی ها .
من اگه میخاستم قطعاتی رو بگم که بره از سایت مورد نظر من خرید کنه ، مطمئن باش ، فقط مادربرد نبود (من نگفتم بره از اون سایتی که من بهش لینک میدم خرید کنه . گفتی موجود نیست ، گفتم اگه نتونست پیدا کنه ، لینک میدم تا حرفم اثبات شه که موجود هست تو ایران)
اگه از لحاظ سود جویی باشه ، متهم ردیف اول تو هستی که اینجا فروشنده ای نه من. چن تا از پستات هم علنی برا لیست اقلامی که فقط موجود بود تو انبارت واسه اون ، یه قطعه ی دیگه رو پیشنهاد ندادی هم تو انجمن هست
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 06-05-14 انجام شده است
AMD>INTEL (06-05-14)
مثلا در کدوم انتخاب برتر بسته نگه داشت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا سئوال درباره ی گرافیک رو جواب ندادی
در ضمن ، حتی اگه بسته هم نگه داره ، من کسی نیستم که کیفیت رو فدای قدرت کنم . کاربر وقتی اینو متوجه میشه که بجا 5 سال عمر مفید هارد ، 10 سال عمر مفید کنه
AMD>INTEL (06-05-14)
مقایسه ی اون دو هارد باشه به عهده ی مدیریت کل!
در برتر بودن GTX 760 بر R9 270X هیچگونه شکی وجود نداره!
100 ها مدرک در سطح نت وجود داره این حرف رو اثبات می کنه و ما اینجا رو هوا حرف نمی زنیم!
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-760
http://www.techpowerup.com/forums/threads/gtx-760-2gb-vs-r9-270x-4gb.199394/
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_270X_HAWK/26.html
از اهانت شما هم تشکر و کمال قدردانی رو دارم!
SajjadKhati (06-05-14)
داداش تو داری میگی اون هارد بلک پر سر و صدا هه نه مدیریت . بدش میگی در برتر بودن اون هارد ، شکی نیست .
والا من که آخر متوجه نشدم ، آخر سر و صدا داره یا برتره از لحاظ کیفی از نظر تو
من گفتم 760 از 270X ، تحت دایرکت ایکس ضعیف تره؟ اینو پرسیدم؟
سئوالم این بود :
760 حدودا چقد از R9 270X قوی تره؟
منتل ، در چه شرایطی ، چقد از دایرکت ایکس قوی تره؟
داداش وقتی اهانت میکنی و سوء برداشت تا این حد داری ، میخای منم صبور باشم؟ اولا که این دومین بارته همچین جمله ای رو داری بهم میگی . دوما که خودت اول اهانت کردی . سوما که گفتی موجود نیست تو کل کشور ، منم گفتم لینک میدم (تا حرفم ثابت بشه موجود هست حالا شاید یه کم گیر آوردنش سخت باشه) . تو از این جمله، یا بدون قصد و غرض بدترین برداشت رو کردی یا با قصد و غرض بهم تهمت زدی (که در این صورت من نمیبخشمت)
وسترن بلک ارزش هزینه ای که براش انجام میشه رو دارد .
hdtach-read.jpg
Rezasam1 (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
طبق همین بنچمارک، ارزش 100 هزار تومن اضافه تر رو که میشه کارت گرافیک یا پاور بهتر به جاش خرید رو نداره همانطور که می بینید و این فقط میانگین سرعت خواندنش هست! اگر بودجه ی طرف بالای 4 تا 5 تومن بود، ارزشش رو داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-05-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks