اینجا من دچار یک خود در گیری فلسفی شدید شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم وضعیت بازار داخلی و خارجی پیچیده شد که توضیح میدم
ما اگر بخواهیم گرافیک قویتر از 460 بر داریم گزینه هائی که داریم اینها هستند
nvidia 470 که به دلیل مصرف نسبتا بالا و جایگزین شدن با 570 عملا ارزش خرید ندارند ( البته تو ایران هنوز دارن با قیمتهای بالا این کارتها رو میفروشن )
nvidia 570 که کارت خیلی خوبیه ولی به دلیل موجود بودن 470 و 480 شرکتها اقدام به فروشش نمیکنند
ati 6850 و 6870 ati که قیمتشون در خارج از ایران دراپ خورده ولی تو ایران به قیمت بالا داره فروخته میشه
6950 و 6970 هنوز وارد بازار ایران نشده قیمت جهانیش پائین اومد و مدلهای 1 گیگش هم بزودی عرضه میشه که قیمتهای مناسبتری نسبت به 2 گیگ داره
حالا من هر کدوم از اینها را بخوام به شما معرفی کنم یه چیزی بین 50 تا 200 هزار تومان هزینه بیهوده پرداخت میکنید و احتمالا بزودی ارزان میشه
اگر میتونید 2-3 هفته صبر کنید که قیمت گرافیک کارتها درست بشه
ولی اگر عجله دارید و موافقید بفرمائید تا یک سیستم 800-900 تومنی معرفی کنم و بقیه پولتون را برای تعویض گرافیک نگه دارید

Bookmarks