Motherboards - P9X79 - ASUS
این چظوره ؟
مدل شما چیه؟
خرید سیستم باید متناسب نیاز باشه . پردازنده های 4790 خیلی ضعیفتر از پردازنده های سوکت 2011 نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SayeyeZohor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Motherboards - P9X79 - ASUS
این چظوره ؟
مدل شما چیه؟
|
مادربرد خوبیه . ولی به نظر من سوکت 1150 با چیپ z97 کار شما را میاندازه مثل این برد زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SayeyeZohor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE GA-Z97-D3H
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4961#ov
میگه 6 تا ساتا اکسپرس داره که در ان واحد فقط یکی اش کار میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو پلتفرم جدا هستند . سوکت 2011 پلتفرم تخصصی اینتل هست که قیمت هاش خیلی بالاتره . ولی به نظر من خرید این سوکت برای شما پول دور ریختن هست . میتونید رم بیشتر و ssd بگیرید . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SayeyeZohor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SayeyeZohor در تاریخ 15-07-14 انجام شده است
خیر . ساتا اکسپرس و m2 رو میگه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SayeyeZohor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اشتباه نشه
من دارم از وجود شما و اطلاعات شما فیض می برم
می خوام این دو رو نقد کنین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقایسه غیر از نسل جدا بودنشون
امکانات
من یک کم توضیح می دم ببینین درسته؟
- - - Updated - - -
اشتباه شد .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب اول این دو تا رو با هم مقایسه کنیم ؟
من بگم ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks