سلام برتمام دوستان ، مخصوصاً ..... (کسی اینجا نمی شناسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
می خواستم کنسول بازی بخرم تو یه تایپکی ارسال کردم ، از بس دوستان بحث کردن چند نفر تلفات داد تایپک .....
یاد این شعاره( نه شرقی نه غربی ...... ) نه ( نه پی سی فوری ، نه ایکس باکسی ...... )
بفکر این اوفتادم که یه steamMachine بسازم ، چندتا سوال داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم بچگانه است (حال ندارم)
1. سیستم عامل ( دوستدارم استیم اوس باشه ، تو سایت می گفتند هنوزناقصه ... نظر شما چیست) 8.1 یا استیم او اس؟
2.سخت افزار HDD نمی خوام ،SSDبراش می خوام بزارم(چون اطلاعات زیادی توش ندارم بریزم فقط بازی هست ) ،CORE I3 با گرافیک 960 ( می خوام قطعات خنک باشند بخاطر همین 380X ورنداشتم)
هزینه هم برای قطعات 1.3 تا 1.7میلیون باشه .... (پیشنهاد بدید سیستم )
3.قطعات که میدونم با ویندوزمشکلی ندارند ، می خواستم بدونم بااستیم او اس هم مشکلی ندارند آیا؟
5.اندازه های کیس ، دوست ندارم خیلی ارتفاع زیاد باشه (به همین دلیل کارت گرافیک رو برعکس کردم) یکی تقریبی بگه با اندازه فن سی بی یو ، با کارت گرافیک ارتفاع چقد میشه ؟
6.سوال دیگه اینکه چنتا پورت usb3 یا usb2 برای جلو کیس (ماشین استیم ) لازم دارم آن ها را چگونه بدست بیاورم ...
ممنون از هرکسی که اطلاعات و دانش خودش را به من یاد دهد (جمله فلسفی بود..... )
اگه افلاین بودم نیز جواب دهید حتما من نگاه می کنم ممنون از دوستان

.gif)
Bookmarks