البته من یه بنچمارک دیگه دیده بودم که 6000 نزدیکتر بود به e6700 ولی همینجا هم میبینید آنچنان عقب نیست و با قیمتی که داره میارزه
کاربر شهرسختافزار
البته من یه بنچمارک دیگه دیده بودم که 6000 نزدیکتر بود به e6700 ولی همینجا هم میبینید آنچنان عقب نیست و با قیمتی که داره میارزه
|
|
کاربر شهرسختافزار
بالاخره منم سیستمم رو ارتقا دادم...اولین روزی که اومدم تو پی سی نتورک می خستم ای ام دی بگیرم 5000 و اینا با بچه ها که صحبت کردم و با کمی لین ور و اونور کردن بودجه!!!!!!!یه سیستم به نظرم خوب خریدم که به درد کارم می خوره..اول با بوجه ب 220 وارد شدم و نهایتاً با 358 پایان دادم...به نظر خودم بد در نیومد هر چند دو روز دیگهبیایین ببینین این قیمتا یابد کمترم باشه...
می خواستم بیام از دستانی که کمک کردن و باعث انتخاب بهتر شدن تشکر کنم دوستای خوب پی سی نتورک:
DestinyوAMD>INTELبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید , بازم تشکر می کنم از بقیه دوستانی که با من تبادل نظر داشتن و خیلی چیزا یاد دادن بهم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks