من الآن یه سر زدم به سایت اینتل!!!مدل سی پی یو من intel p4 630 به نظرتون تفاوت پردازش زیاد بین این مدل با اون 5200 ای ام دی یا 5000؟؟؟؟
یعنی خیلی تو کار تاثیر گذاره؟؟؟؟من الآن تو همه چ کمبود رم رو حس می کنم آیا سیپی یو هم انقدر محسوس خواهد بود اگه عوض شه یا نیازی نیست و فقط یه مین بگیرم و 3 4 گیگ رم کفاف می ده...؟
100% پردازنده AMD X2 5000 قويتر هست . از هر جهتي كه شما بگيد . مخصوصا تو MULTI TASKING
سري 630 ديگه تقريبا از دور خارج هستند . كلا CPU تك هسته اي توجيه اقتصادي نداره .
مرسی آقا داشتم کلی خوشحال می شدما...همین الآن در مراجعت دوباره به سایت اینتل(خداییش هیچیش خوب نباشه از ای ام دی سایتش بهتره)فهمیدم که رم های دی دی آر 2 با باس پاینساپورت می کنه انگار همون دی دی آر1 دیگه...مجبوریم بریم همون ای ام دی بگیریم دیگه...اما چرا پس کلاک اسپید این 630 از مثلاً 2180 دو هسته ای اینتل بیشتره مگه این سینگل نیست و اون دوال کور؟؟؟؟ممنون می شم اینم جواب بدینhttp://compare.intel.com/PCC/showcha...&culture=en-US
ممنون از دوستانی که این یکی دو روزه کمک کردن...پرونده مختومه شد...مرسی...!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید