[quote=Destiny;101639]گرافیک شما AGP هست و قابل نصب روی مادربرد های جدید رو نداره البته اگر کارتتون PCI Experes باشه امکانش هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/q
من 3 سال پیش که گرفتم فکر کنم یه ماه بعد از سیستم من نسل سیستم ها همش عوض شد و نمی دونم بحث ddr2 و لینا پیش اومد اون موقع سعی کردم که سیستم خوب جمع کنم شاید تنها شانسی که آوردم همین بود که نمی دونم چه جوری گرافیکم pci express درومده...مدلشم اینه تو خود پی سی مم می زنه و همه جا نوشته:
6200 geforce turbo cash pci express که رفتم یه وغازه ای گفتم که 3 سال پیش بستم حرف شما رو زد اون موقع ندیده بودم که pci اما گفتم توربو کش گفتش حتماً pci و اومدم دیدم آره دیگه هست...
حالا قربان با این تفاسیر من مادربورد و رم چه مارک و مدل هایی بگیرم؟؟؟پاور که ظاهراً دیگه همون گرین ؟؟؟بعدش همه ی دوستام می گفتن که ای ام دی بگر الآن یه گشتی زدم تو سایت دیدم اکثریت دوستان موافق اینتل ان؟؟؟چرا؟؟؟اصلاً آیا این طوز است؟؟؟مادر بوردی که گفتم واس ای ام دی منظورم بود حالا شما اگه پیشنهاد دیگه ای دارین هر دوتاش رو بگین ممنونت می شم...امشب من زحمت دادم...مبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رسی

Bookmarks