با اجازه اساتید.دوستان من حق با اقا حسام عزیز هستش.ببینید سوکت 2011 برای سیستم های work station و رندرینگ های طولانی و سرور و clud طراحی شدند.وقتی استارتر عزیز میفرمایند که میتونن بیشتر از 9 میلیون خرج بفرمایند قطعا پیشنهادات از حالت سوکت 1150 خارج میشه دوستان گلم.چون هدف رندرینگ در time بالا هستش.کارتهای quadro و cpu xeon به همراه قابلیت های چیپست مثلا x79 در موتورهای رندرینگ در over time بسیار قویتر از سیستم های 1150 عمل میکنن.ضمن اینکه مبنای حرارت در استفاده طولانی هم باید ضریب و مورد دقت واقع بشه(در خصوص انتخاب mothear board )بنده عرایضم در خصوص کیفیت و قدرت 4770 نیست دوستان.و در اخر لیست جناب آقا حسام به نظر بنده خوب بود اما فقط عرض کنم پاور انتخابی کمی ضعیف هستش و 1200 پیشنهاد میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
ممنون جناب آریایی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور بررسی و محاسبه کردم. مصرف سیستمشون حدود 700 وات هست.
ابتدا 1000 وات قرار داده بودم و بعد از بررسی، دیدم بالاست و سهم قابل توجهی از بودجه رو به خودش اختصاص داده.
به همین خاطر کیس و کولر بهتری نوشتم و در عوض پاور رو به 850 تغییر دادم.
باز هم هر چی استارتر مد نظرشون هست. می تونن خودشون محاسبه کنن:
http://www.enermax.outervision.com/
http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp
http://www.bequiet.com/en/psucalculator/expert
دوستان عزیز بنده از همه شما ممنونم .شما بخاطر من زیاد زحمت کشیدید.دوست ندارم این بحث به بی احترامی کشیده بشه . من عرض کردم تا 11.5 هم اگر شد ایراد نداره . مواردی رو که عرض میکنم برام مهمه:
1. کم شدن زمان رندر
2.هنگ نکردن سیستم در زمان ساخت تی ری دی. چون اگه یه فایل فرقی نمیکنه تو چه نرم افزاری باشه ، با جزئیات کار بشه حجم اون رو بالا میبره و سیستم هنگ میکنه.
3.استفاده از موتور رندر لومیون برای ساخت انیمیشن.
4. استفاده از موتور رندر وی ری ، سی پی یو رو خیلی درگیر میکنه ... پس سی پی یو برام مهمه و مقدار رم هم همین طور.
5. موتور رندر مکسول
6. و ایتم های دیگه که الان یادم نیست .
به قول حسام عزیز با هر سیستمی میشه رندر گرفت ... اما زمان و کیفیت برای من خیلی مهمه..
در هر صورت ممنون میشم با نهایت دقت راهنمائیم کنید دست همتون رو از دور میبوسم .. .
این نمونه کارهارو ببینید برای چند سال پیشه .خیلی اذیت شدم تا رندرهاش تمام شد ...
1300 m.jpg1300 mobail.jpgEdit JPG 1300 Emzae 2.jpgJpg 1300 asli.jpgJPG 1300 Emza Asli.jpg
در هر صورت هر گلی زدید سر خودتون زدید . سپاس از همه .
Jpg emza.jpgJPG-ASLI-Text.jpgMax - khaneie sangi.jpgMax - Vila Ganjname.jpgMax -vila1200.jpgsaate mochi (1).jpg
shafiee-JPG MAX 1.jpgshir (6).jpgshir (8).jpgshir2 (4).jpg
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 01-06-14 انجام شده است علت: ادغام پستها
faramarz_mit (03-06-14), hamid_mol (03-06-14), Hessam II (31-05-14), SajjadKhati (31-05-14)
ببخشید دوست من یک سوال.این تصاویر رو با چی رندر گرفتید؟vray؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.shafiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
h.shafiee (31-05-14), SajjadKhati (31-05-14)
|
بله. با وی ری .چطور؟
SajjadKhati (31-05-14)
بسیار زیباست.دوست من بنده حقیر پیشنهاد آقا حسام رو تایید میکنم.در نهایت شما حرفه ایی هستید تصمیم با خودتون هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.shafiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
h.shafiee (31-05-14), hamid_mol (03-06-14), Hessam II (31-05-14), SajjadKhati (31-05-14)
بسیار عالی.
به اهداف شما واقفم جناب. کارهاتون رو قبلاً دیدم و اینها رو هم تازه دیدم.
به هر حال از بنده ی حقیر می شنوید، سیستم بهتر از اون سیستم، بعید می دونم بتونید خریداری کنید.
کار شما به صورتی هست که پردازنده با کارت گرافیک در تعامل خواهد بود جهت رندر تصاویر و انیمیشن.
سیستم معرفی شده، تنها حالتی هست که میشه یک تعادل منطقی بین قطعات برقرار کرد. به گونه ای که نه از پردازنده بی افتید و نه از کارت گرافیک. موتور رندرهای شما هم 3 آیتم گرافیکی بود. 1 آیتم پردازشی!
حتی با آقای اشراقی امروز در مورد سیستم شما گفتگو می کردیم جهت پیشنهاد!
من یه جمع بندی کردم، به اون سیستم صفحه ی 1 رسیدم که خدمتتون ارائه دادم.
به هر حال تصمیم گیرنده شما هستین...
آقا شهریار ما هم نگفتیم 4770 ضعیفه. گفتیم درست. 4930 از 4770 حدود 30 در صد قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تا 11 تومن هزینه شد برا سوکت 2011 و گرافیک k4000
خوب ما میگیم سوکت 1150 رو بگیره با گرافیک k5000 بجا هزینه روی 2011
همونطور هم که میدونی هسته های کودا پردازش موازی و همزمان با cpu دارن . طوری که قدرت شون قابل قیاس با cpu نیست
خوب 30 در صد کار نکرده ی 4770 ، برا k5000 به نسبت k4000 عددی به حساب نمیاد و تو رندر خیلی قدرتش بیشتر از اون سیستم میشه
به علاوه اینکه سیستم وقتی تو اورکلاک کرش و هنگ میکنه که قطعات مخصوصا مادربرد خوبی نداشته باشه . مادربرد UD5H در مقابل اون ایسوز خیلی حرف واسه گفتن داره چه برسه اینکه تو اورکلاک هنگ کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K5000 قیمتش بیش از 7 میلیونه برادر!!!
ایشون 1150 هم بخرن، حدود 1100 اضافه میاد! با این مبلغ، ابداً نمیشه تاثیر محسوسی مشاهده کرد!
ضمناً X79 Deluxe ایسوس از UD5H گیگا به نظر شما سطح پایین تره؟!
aryaiee (01-06-14), hamid_mol (03-06-14), SajjadKhati (31-05-14), Shahryar (01-06-14)
سلام دوستان عزیز ! بامداد همگی بخیر ! عید همگی مبارک ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اجازه هست ما نظر بدیم ؟!
کلاً پلتفرم 1150 در موارد ناچاری و بودجه بسیار محدود در حد زیر 5.5 میلیون تومن استفاده میشه برای سیستم های رندر تری دی مکس . جایی که امکان پیشنهاد 4930K + یک مادربرد X79 حداقلی + رم مناسب ترجیحاً 4 کاناله + یک گرافیک حداقلی مناسب برای این کار نباشه به دلیل بودجه محدود نباشه ! یعنی 4770K یک حداقل حساب میشه
در بخش سیستم های رندرینگ تعیین و اعلام موتور رندر فوق العاده حائز اهمیت هست برای مشاوره دقیق و صحیح .
بنده و آقا حسام یک لیست از موتورهای رندر که دسته بندی شده هستند و به سه دسته (physically-based (Unbiase یا مبتنی برگرافیک و (CPU based) و دسته سوم موتورهای ترکیبی هستند تقسیم میشن رو در اختیار داریم و این لیست توسط یکی از دوستان مشترک که شخصاً تجربه رندر حرفه ای داشتن تهیه شده .
حالا بنده از دوستان سؤال دارم شخصاً چقدر با این موتورها آشنایی دارید که از کدام دسته هستند ؟! تری دی مکس یک نرم افزار پایه هست و اساسش این موتورها هستند . پس اگر ندونیم هر موتور از چه دسته ای هست نخواهیم توانست به کاربری که درخواست مشاوره سیستم تری دی مکس می کنه مشاوره صحیح بدیم . پس اصل مشاوره صحیح در شناسایی گروه بندی این موتورهاست .
پس خواهشاً وقتی اطلاع دقیق از مطلبی ندارید روی نظر خودتون اصرار نکنید . منظورم هم با شخص خاصی نیست خدای ناکرده . هیچ کس هیچ جا وقتی اطلاع دقیق در مورد مطلبی نداره نباید وارد مبحثی بشه چه من باشم چه حسام جان چه هر عضوی از تمام فروم های دنیا با هر درجه ای و با هر سطح علمی! چون هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من توی دنیای پیچیده کامپیوتر 100% هستم !
همه جا و توی همه موارد نمیشه بحث ارزش خرید رو مطرح کرد و گفت با کاهش فلان قطعه به فلان قطعه میام یه قطعه دیگه رو بهتر پیشنهاد میدم ! این کار قراره بر چه اساسی انجام بشه ؟! با چه سندی ؟!
استارتر دارن از موتورهای هر دو دسته استفاده می کنند پس الزام هست که هم از نظر قدرت گرافیکی سیستم تقویت بشه هم پردازنده اصلی . ضمن اینکه کلاً ما مبنا رو بر حالت دیفالت قرار میدیم و اورکلاک پردازنده رو به طور دیفالت وارد قضیه نمی کنیم هرچند اورکلاک به کمک کولر خوب کارایی بسیار بهتری خواهد داد به ویژه در موتورهای (CPU based) .
کلاً موتورهای ذکر شده توسط استارتر محترم به جز V-Ray همگی (physically-based (Unbiase هستند و V-Ray موتور CPU-Based هست .
اما خب در مورد برتری 4930K نسبت به 4770K فکر نمی کنم بحثی باقی مونده باشه و برتری هایی که کلاً پلتفرم سوکت 2011 داره نسبت به پلتفرم سوکت 1150 . پس انتخاب 4930K به طور قطع و یقین هیچ شک و بحثی در موردش نیست .
شخصاً پیشنهاد می کنم بحث های غیر مرتبط و غیر مفید و منحرف کننده تاپیک به طور کلی حذف بشن تا انسجام تاپیک حفظ بشه !
موفق باشید .
aryaiee (01-06-14), faramarz_mit (03-06-14), hamid_mol (03-06-14), Hessam II (01-06-14), M A H R A D (01-06-14), SajjadKhati (01-06-14), Shahryar (01-06-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks