SOHR@B (02-06-14)
با عرض ادب و احترام
بنده در رنج 5 الی 5.5 میلیون قادرم تا برای خرید یک سیستم کامل ( صرفا کیس ) هزینه کنم
1- سوالم از جنابعالی اینست که آیا پرداخت چنین هزینه ای از لحاظ اقتصادی معقول هست یا نه؟ با توجه (به اینکه باتغییر یک سوکت یا چیپست یا نسل بعدی حافظه ها اصلی ودایرکت و... ) بعد از یکسال ( براساس برنامه کمپانی های سازنده) نیاز به تغییر سیستم خواهم داشت
چنانچه پاسخ تان منفی باشد مقدار مبلغی که معقول هست و پس از یکسال با آرامش خاطر میتوان سیستم را تغییر داد را بفرمایید؟
اگر پاسختان مثبت باشد سوالم اینس که
2- با توجه به اینکه بردهای Z97 در تیر و پردازنده های brodwel و رم های DDR4 در بهمن سال جاری خواهند آمد به با توجه به تجربیاتتان به نظرتان صبر نمایم بهتراست یا نه ؟
اگر بهتر است که صبر میکنیم وگرنه آخرین سوال را از خدمتتان جویا شوم
3-در حال حاضر در رنج قیمتی 5.5میلیون یا رنج قیمتی پیشنهادی شما در بند1 با توجه به شرایط زیر صلاح هست؟
بنده دانشجوی عمران بوده و علاوه بر نرم افزارهای مربوطه علاقه وافری به بازی های کامپیوتری دارم قبلا قصد داشتم لب تاب سطح بالا بخرم اما دوستان بزرگواری چون شما مرا آگاه نمودند بدلیل عینکی بودنم یک دستگاه مانیتور Asus Mx239h برای بازی با نرخ فریم بالا و یک سینمای خانگی LG که دارای پورت HDMI هست برای پخش سه بعدی سیستم تهیه کرده ام ،اورکلاک نمیکنم چون عمر دستگاه را پایین می آورد و یک سیستم حرفه ای میخواهم تا دست کم چهارپنج سالی جوابگو باشد
سخن آخر
حساسیتم ناشی از اینکه این مبلغ رو بسختی جمع کردم ونمیخوام ببازم
من واقعا شرمنده ام که سرتون درد آوردم ووقتتون را گرفتم اما امیدوارم که تونسته باشم نظرم رو بخوبی بیان کنم..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (02-06-14)
|
آقای جمشیدی منتظر پاسخ تان هستم
- - - Updated - - -
آقای جمشیدی منتظر پاسختان هستم
- - - Updated - - -
آقای جمشیدی منتظر پاسختان هستم
پیامتون رو در وبلاگ دیدم!
فکر نمی کردم از بنده پاسخ بخواید... این انجمن عمومی هست. هر کسی تمایل داشته باشه، می تونه پاسخ شما رو بده. اینطور نیست که صرفاً یک شخص خاص باشه!
1- بله. چون مادربردهای Z97 در حال ورود به بازار هستند و پتانسیل ارتقا تا 2 نسل آینده رو دارا هستن.
2- خیر. رم های DDR4 برای سوکت 2011 و نسل Haswell-E فقط پایان امسال به بازار عرضه میشن که سوکت ورک استیشن هست.
مدل های تحت دسکتاپ و مالتی مدیا، در نسل اسکای لک اینتل شاهد خواهیم بود! حتی در نسل بردول ها هم خبری از رم های DDR4 نیست!
3- بله.
در نهایت با توجه به اطلاعاتی که فرمودید، سیستم زیر توصیه می شود:
حدود 5/5 در میاد.
اطلاعات در مورد مادربرد پیشنهادی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-06-14), ashkan parsa (02-06-14), ehsan1377 (06-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks