قیمت حدودی تهرانه . تا 2 الی 3 سال دیگه جواب کارت رو میده . مادربورد giga ep45-ud3r خیلی بهتره(از رم ddr2 پشتیبانی می کنه) . حتما سی پی یو 4 هسته ای q9550 اینتل بگیر . مارک رم زیاد مهم نیست.(البته برای دوستانی که اور می کنند خیلی مهم هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_marcopolo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من من میتونستم همین اول مادربورد giga ep45-ud3r رو بهت پیشنهاد کنم اما هزینه بالای 1 میلیون میشد.برای همین یه مادربورد خوب گیگا سری p43 برات نوشتم تا بتونی حتما سی پی یو q9550 اینتل بگیری.سی پی یو دو هسته ای الان خوب هستند ولی آینده ای مطمئن ندارند.برای همین 4 هسته ای خیلی مهم هست.فرق مادربورد giga ep45-ud3r با giga ep45t-ud3r در نوع رمه که اولی ddr2 و دومی ddr3 هست .که پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه پرفورمنس ddr3 با ddr2 زیاد فرقی نمی کنه و رم ddr3 گرونه ، گرفتن giga ep45-ud3r به صرفه هست.
کارت هم gtx 260 بگیر.تا تو بازی حالشو ببری.حتما از برند زوتاک باشه و مطمئن شو از نوع 216 واحد استریمیه.
اگه سوالی داشتی در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks