قیمتش نزدیک 75 تومان است. واقعا نسبت به قیمتی که داره اسپیکر خوبیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
شوخي ميكني؟ 60 تومان بود من رو هوا ميخريدمش. البته قيمت 1 ماه پيش. الانو نميدونم. من مدل x540 رو ماه پيش 100 110 قيمت داشتم كه فرق زيادي با اين نداشت و مجبور شدم كريتيو T6060بگيرم كه لبته ضرر نكردم و عاليه
كارت صدا هم بايد 5.1 باشه / اگر مثل من 2.1 بود مجبوري مثل من 15 20 تموان هم كارت صدا پياده بشي
قیمتش نزدیک 75 تومان است. واقعا نسبت به قیمتی که داره اسپیکر خوبیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
کاربر شهرسختافزار
اشتب شده لطفا پیشنهادهای خودتون رو بگید
کاربر شهرسختافزار
سیستم خوبیه ولی چرا رم کینگ استون اونم 667!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط my-id برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو پاتریوت برداره که خیلی بهتره
کاربر شهرسختافزار
خدایی یه سرو گردن بالاترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا هیچکس به حرفهای من توجه نمیکند بیشتر از 20 بار گفتم هارد وسترن الان 250 اصلا خوب نیست رم کینگستون خوبه اما اگر انتخاب باید فکر اور رو از ذهنت بیرون کنی
با سیستم بالا موافقم ولی باید رم ، هارد ، کیس هم به نظرم محصولات گرین بهتره مثلا توی رنج 30 کیس های زیبایی داره رم رو هم یا G-Skill یا Corsair XMS2
هارد هم سامسونگ یا هیتاچی با سیگیت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رم پاتریوت مگه مشکلی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با Corsair XMS2 موافقم ولی g skill گرونه
پاتریوت مشکلی نداره ولی وقتی میشود با 2 - 3 هزارتومان یک رم با تایمینگ پایین تهیه کرد
چرا ادم این کار رو نکنه در مورد G-Skill رم هاش هم قیمت Corsair XMS2 !
این لینک
|
|
سلام گفتم دلیل قانع کننده بیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مقایسه ها
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد سیگیت با وسترن
هارد سامسونگ با وسترن
هارد سامسونگ با سیگیت
تست های HD Tune
Samsung_SP2504C Seagate ST3250620AS Seagate ST3250820AS
Western Digital WD2500JD Western Digital WD2500JS
Western Digital WD2500JB Western Digital WD2500KS
----------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تست ها بالاترین رکورد ها رو گذاشتم اگر شک داشتید میتونید برورید ببینید
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خودتون نگاه کنید و قضاوت کنید کدام یک بهتره ؟
آیا وسترن بهتره ؟ مسلما جواب شما خیر است ( بجز کسایی که تعصب دارند )
M A H R A D (16-01-08)
کاربر شهرسختافزار
ببین اگه اصلا بازی نمی کنی می خوای کلا کارت گرافیک نخر . از همون X1250 که روی mainboard هست استفاده کن .
از نظر کارایی در حد 8400gs یا HD2400PRO کار می کنه. قیمت اینها الان حدود 50 هزار تومانه .(چون اگه میخوای کارت بخری زیر 8600 نخر که متضرر میشی ). کارایی چیپ 8600 دقیقا دو برابر 8500. اونوقت قیمت اون فقط حدود 30 هزار بیشتره .
اما اگه کارت ر و بخوای برداری سیستمت به نظر من چی میشه :
cpu :4200 x2....... 68,000
ram :2*1GB corsairCL4.......88,000
MB:giga MA69G-S3H ........94,000
GC: XFX 8600GT 256DDR3 ............000000
HDD: 160 8MB buffer,hitachi.....54,000
Power : Green 480A (active pfc).....45,000
DVD/RW: asus ........ 34,000
keyboard :farassoo8770.....16,000
mouse:farassoo LASER(laser 1600 dpi).....14,000
case :............27,000
FDD:...........3,000
monitor: CRT 17" .........112,000
speaker: Logitec X530........85,000
======================
640,000 تومان
البته برات قیمت های روز رو نوشتم
mahdinet (16-01-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks