به نظرتون بهتر نیست سیستم پیشنهاد بدهید به جای انقدر توضیحات ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
در مورد پردازنده یک توضیح کوچیکی بدم بستگی به بازی داره ! مثلا بازی هایی مثل Suprme Commander که با رشته های بیشتر بهتر کار میکنند Q6600 براشون بهتره اما اکثر بازی های فعلی هنوز Single Thread هستند ! از این جهت هست که E8400 در حالت استوک توی اکثرا بازی ها از Q6600 بهتر کار کرده اما این مشکل نیست و به راحتی میشه Q6600 یا هر چهار هسته ای دیگه را هم همانند E8400 دارای 2 رشته کرد یا حتی تک رشته ای برای بازی ! که اون کاری دلخواه هست و میتونید با استفاده از این تاپیک این کار را به راحتی انجام بدید :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=15738
ایشون اهل اورکلاک نیستند برای همین چهار هسته ای ها را پیشنهاد میکنم و البته اگه بودجه ایشون به Q9450 برسه (قیمتش را ندارم ) اون از Q6600 بهتره اما برای کار ایشون بنده Q6600 را پیشنهاد میکنم نه E8400 .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
به نظرتون بهتر نیست سیستم پیشنهاد بدهید به جای انقدر توضیحات ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
امیر جان بعضی از توضیحات نیاز هست ! اگه این توضیحات داده نمیشد کسی که میخواد که سیستم بخره میمونه بالاخره کدوم یکی از این حرف ها درسته و ممکنه در انتخاب خودش دچار تردید بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
جنابعالي فروشنده باشي يكي بياد ازت سيستم بگيره به زور مي گي :به نظرتون بهتر نیست سیستم پیشنهاد بدهید به جای انقدر توضیحات ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چي من بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضيحات لازم تا طرف بفهمه چي به چيه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چرا میزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من یک چیزی گفتم شما زیاد جدی نگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هردو شما حق دارید
طلب پوزش همراه با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks