سلام اول از همه من این سیستمها رو هیچکدوم رو برای خودم نمیخوام چون همین 2.8 و 6200 تمام کارهای ما رو جواب میده دوم اینکه گیگا 85 تومنه قیمتشو دارمنقل قول:
Printable View
سلام اول از همه من این سیستمها رو هیچکدوم رو برای خودم نمیخوام چون همین 2.8 و 6200 تمام کارهای ما رو جواب میده دوم اینکه گیگا 85 تومنه قیمتشو دارمنقل قول:
خب چه بهتر ...نقل قول:
همون گیگا رو بگیر که TurboForce هم داره ...
طرف واسه گیم میخواد؟
این از سی پی یو لیست(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) که Athlon 64 FX 62 را هم شامل میشه در مورد خرید این مین با شاب تماس بگیرید همه مدلها را داره مهراد جان کلا در مورد قیمت 8500 تا اخر این هفته تمام مدلها زیر 110 تومان میشه اگه بیشتر بود خرید قبلی هستش نگیرید تا به این قیمت میرسه. در مورده مشکل msi هم با بایاس قبلی usb هاش قاطی میکنه و احتیاج به نصب مجدد داره که با اپ دیت درست میشه .
نه شما دزست میگی nforce4 ultra فقط از سری 4 ساپورت میدهنقل قول:
سلام راستی این تکنولوژی چه کاربردی کاره ؟؟؟؟نقل قول:
این همه ما تحقیقی کردم که چی گرافیکی بگیرم به طرف لیست دادم میگه من lcd میخوام همین lcd با این بودجه اش دیگه نمیشه گرافیک خرید باید آنبرد باشه
برای گرافیک آنبرد asusm2nv خوبه ؟؟؟؟؟؟
ملت به ظاهر توجه دارند بزار فردا یک بازی جدید بندازه اونوقت نیومد بالا میفته به التماس
TurboForce مدلهای اورکلاک شده گیگا هستند ...نقل قول:
معمولا روی جعبه هاش میزنه که تا چقدر اور شده و چی میزان توی پرفورمنس تاثیر گذاشته
مین برد هم میتونی Asus M2NPV-MX بگیری با چیپ 6150
سپاس
ممنون :1. (21):نقل قول:
آقا مهراد گفتید ابیت k9ns چند ؟؟؟؟
بعد یه سوال دیگه امروز با یکی از بچه ها رفتم گارانتی گیرین که پاور رو عوض کنیم پاورش 300 واقعی ببود ورژن 1.5 بعد من جعبع رو خوندم نوشته بود برای سی پی یو های دوال کور و مادربردهای sli باید از سری eps استفاده کرد منم به رفیقمون گفتم که هم تعویضش کنیم و هم ارتقا بدیم رفتیم اونجا گارانتی خوبی بود 5 دقیقه هم نشد عوض کرد خواستیم eps بگیریم گفت از بالای 80 تومن شروع میشه ما هم چون دوستان گفته بودند برای این سیستم این پاور کمه این مدل 20 تومنی رو با مدل 32 تومنی عوضش کردیم که این ورژن 2 هستش 380 وات واقعی نظرتون چیه ؟؟؟ قیمت ، کارایی
بعد این پاور جدید یه فن بزرگ در بالای اون داره حالا کیس مورد نظر بالاشت بسته هست آیا مشکل ایجاد میکنه در خنک کردن ؟؟؟
اصلا لازم بود عوض کردند یا همون قبلی جواب میداد ؟؟؟
cpu : 3.8 am2 x2
main : abit kn9sli , ..........
ممنون
قیمت ابیت KN9S رو من از طرف پرسیدم گفت 95 تومن ( اگه درست یادم مونده باشه)نقل قول:
پاور خریداری شده هم خوبه
این پاور فقط همون یه دونه فن بالایی رو داره ؟ یا پشتش هم یه فن دیگه داره؟
سپاس
آره همون یه فن بالایی رو داشت به نظر شما اصلا برای اون سیستم لازم بود عوض بشه یا نه همون بسش بودنقل قول:
چون یه سیستم جدید میخوام برای یه نر بگیرم 300 بگیرم یا 380 رو ؟؟؟؟
راستی میخوام به جز سیستم یه گرافیک سری 8 هم بگیرم چی بگیرم 64 بیت نباشه و ..
8500gt با چه بردی 95 تومن ؟؟؟؟؟
بعد این سری 8 با سیستم عاملهای قدیمیتر مشکلی ندارند ؟؟؟؟ مثل xp یا با بازهای directx9 ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون