دوست من nforce4 که amd fx ساپورت نمیده 95 تومن ندارم حالا نظرتون رو در مورد x1300pro نگفتید قویتر از 7300gt هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بعد این msi های که در بازار هست باید آپدیت بشه یا خودشون جدیدندنقل قول:
Printable View
دوست من nforce4 که amd fx ساپورت نمیده 95 تومن ندارم حالا نظرتون رو در مورد x1300pro نگفتید قویتر از 7300gt هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بعد این msi های که در بازار هست باید آپدیت بشه یا خودشون جدیدندنقل قول:
کی گفته که nforce4 نمی تونه x2 ساپورت کنه الان من روی همین مین x2 3600 را دارم و فعلا رکورد اورکلاک x2 3600 دسته خودمه که روی همین مین بدست اومده در مورد گرافیک هم حتما رده 8 بگیر تا direct 10 را پشتیبانی کنه با 95 تومان می تونی 8500gt بگیری در مورد dvd w هم این مدل مناسبه : LITEON - LH-20A1H . اگه 95 نمتونی بابت vga بدی یه کم صبر کن با 70 می تونی 8400gs بگیری چون هنوز نیومده تو بازار اگر هم عجله داری x1300pro از 7300 بهتره.
در مورد مین msi هم باید خودت اپ دیت کنی .
اینم مشخصات کامل abit kn9 :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وریا جان من مین ام اس ای داییم خریده. مشکلی نداره یعنی من متوجه نشدم. میشه توضیح بدی که برم ببینم مشکل داره یا نه؟ یک سوال بی ربط. رم 667 برا ای ام دی مشکل داره؟ یا فقط برای پرفورمنس بالاتر میگن 800؟
مین Abit KN9S جایگزین مین KN9 شده با چیپست 550
دیروز بازار ایران بودم قیمت گرفتم از طرف گفت 95 تومن (دقیق یادم نیست) راستی KN9 هم پیدا نمیشه
میتونی همین رو بگیری ...
وریا جان ، آرش جان گفت Athlon FX ، نه ایکس تونقل قول:
کی گفته که nforce4 نمی تونه x2 ساپورت کنه
=====
آرش جان دی وی دی رایتر میتونی LiteOn 20x بگیری که من گرفتم دیروز 37 تومن !
====
وریا جان 8500GT با چه بردی 95 تومنه؟
====
چه مشکلی مثلا؟نقل قول:
رم 667 برا ای ام دی مشکل داره؟ یا فقط برای پرفورمنس بالاتر میگن 800؟
برای AMD-AM2 مشکلی نداره ... ولی 800 خیلی بهتره
فقط سمپرونها تا 667 ساپورت میکنند
دوست من من نمیگم x2 ساپورت نمیده میگم سری fx رو ساپورت نمیدهنقل قول:
آقا مهراد لایتون 20x ساتا چنده ؟؟؟؟؟ گرافیک رو چیکار کنم x1300pro یا 7300gt ؟؟؟؟؟ چقدر تفاوت کاری دارند ؟؟؟ abit kn9s یکی از بچه ها گرفت 75 تومن حالا شما میگید 90 تومن شاید من اشتباه میکنمنقل قول:
KN9 رو گرفت 75 تومن یا KN9S رو؟
قیمت ساتا رو ندارم
7300GT و X1300Pro تقریبا یکسانند ( یکم اینور اون ور)
ولی من بهت Palit 7300GT 256MB رو پیشنهاد میدم که قیمت مناسبی داره ( 70 تومن!)
مشخصات : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فقط اینو با سونیک اشتباه نگیرید ... این مدل جلوی فنش یک ردیف خازن داره ... ( حدود 6 تا خازن)
ممنون آقا مهراد ولی Memory Clock: 666 MHz هستش ولی گیگابایت = 800 میباشدنقل قول:
عزیزم قیمت رو هم یه نگاه بنداز ...نقل قول:
پلیت : 70 تومن
گیگا : 95 تومن
اگه طرف میخواد گیم تقریبا سنگین انجام بده بگو یه کارت دیگه پیشنهاد بدیم ...