دیروز بازار ایران بودم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش حدود 75 تومن بود ( ولی بیشتر هم میدادن )
Administrator
دیروز بازار ایران بودم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش حدود 75 تومن بود ( ولی بیشتر هم میدادن )
Amir-elx (20-07-07)
سلام
قیمت گرافیک sparkle 7300gs رو میخوام آیا توی بازار هست اگر هست با چه گارانتی
اگر نیست تا حداکثر حداکثر 55 تومن چه گرافیکی خوبه ؟؟؟؟؟
قیمت این چنده ؟؟؟
palit 7300gs که توربو کش هست و حافظه ddr داره و گرانتیش کجاست
ممنون
Administrator
Xfx 7100gs رو هم مدنظر داشته باش
|
|
سلام آقا مهرادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من x1050 خریدم با برد maxmedia و تنها ویژگی اون این بود که 128 بیت بود و سه سال گارانتی الماس داشت
Administrator
قیمتش چند بود آرش جان؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاکها شو هم اگه داری بذار ...
قیمتش 50 تومن بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاکش رو متاسفانه ندارم
اقا سلام بلاخاره بعد از روزها انتظار کیسم حاضر شد البته من مسافرت بودم نتونسم زودتر خبرشوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدم ولی در هر صورت این سیستممه لطفا نظر تو نو بگین :
motherboard gigabyte 945pl-ds
cpu intel pentium 4 2.8Ghz 4mg cash
ram ddr2 512mg
hard disk maxtor-sata 160gb
case 500watt
vga geforce 7600 gs 512mg (میگفت gainward گیر نیوورده )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من میخوام یه مودم adsl بگیرم asus am602 چون تا آخر هفته adsl بنده وصل میشه خود شرکت تموم کرده بود و پلنت داشت حالا یه سوالی داشتم این مودم گارانتی داره ؟؟؟؟؟
یه پاور هم میخوام بگیرم چون پاورم دم به دقیقه برق هارد قطع میشه و سیستم هنگ میکنه و صدای فن زیادی داره
حالا میخوام یه پاور 380 ریل گرین بگیرم به نظر شما خوبه ولی میخوام این پاور طوری باشه که مثلا بعدا خواستم core to duo بگیرم به راحتی اونو ساپورت کنه و تا 4و 5 سال مشکلی نداشته باشه به نظر شما این پاور مناسبه ؟؟؟؟؟؟؟
البته میخوام فعلا روی سیستمم پنتیوم 4 - 478 و 20 پین هست بندازم میباشد
ممنون
بای
سی پی یو چرا پنتیوم d گرفتی ؟؟؟؟ core to duo میگرفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمت هم خیلی پایینه الان باس رمت چقدره و چه بنری هست الان 1 گیگ پاتریوت باس 800 48 تومنه شما 512 مگ خریدی ؟؟؟؟؟
هاردت هم 2 مگ بافره خیالت راحت باید سامسونگ میگرفتی
کسیت پاورش چیه ؟؟؟؟
قیمتها رو بگو ببینم چقدر بهت داده ؟؟؟؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks