ممنون مزاحمتون نمیشم فقط چند تا سوال کوچولو هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msdcorp.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
كاري داشتي تماس بگيربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مزاحمتون نمیشم فقط چند تا سوال کوچولو هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msdcorp.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سیستم میخوام بخرم در حد 550 – 600 هزار تومن یه قطعاتی مینویسم نظرتون رو بدید : CPU: am2 x2 3800 = 77t Main: msi neo-f 70t Ram: 2*512mb twoinmos 667 MHz = 50t Graphic : تا سقف 70 تومن یه گرافیکی بگید که 128 بیت باشه قیمتش بیشتر از این نشه 7300gs نمیخوام بگیرم چون 64bit هست اگر ممکنه یه رادئون پیشنهاد بدید که شیدر مدل 3 رو داشته باشه DVD rw: asus 1814blt or liteon 20x کدوم ؟؟؟؟ DVD-ROM: liteon 16x = 19t Hard: 160 GB Samsung sata2 Modem: zoltrix smart spirit 15t Case va power =????? Monitor: یا LCD یا CRT هر دوشون رو یه مدل معرفی کنید ممنون فقط یه مورد مین برد هم دو مدا معرفی کنید یه مدل با گرفیک آنبرد یه مدل بدون گرفیک آنبرد حداکثر 75 تومن باشه asus هم باشه یه سوال مادربرد با چیپست amd هم داریم اگر داریم پرفورمنس چطوری دارند راستی dvdrom بالای 16x توی ایران اومده dvdrw ساتا چنده و چه برندی ؟؟؟؟ ممنون اگر ممکنه به تمام سوالاتم جواب بدید ممنون میشم
آخرین ویرایش توسط Persiastore در تاریخ 08-07-07 انجام شده است
فکر میکنم خوب نشه خوند ولی هر کاری میکنم درست نوشته نمیشه
|
|
حق آب و گل داره
مینت را عوض کن این مین بایاسش مشکل داره اپدیت جدیدش هم نیومده شما می تونی 8500gt را هم با 95 تومان تهیه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون من چه مینی به جاش بگیرم راستی اسم گارانتی الماس ما ایسوز شده ویستا ؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه مانیتور یه مدل معرفی کنید هم crt و هم lcd ؟؟؟؟ سوال من در مورد dvdrw ؟؟؟؟ گرافیک فقط میخوام 70 تومن خرج کنم ممنون منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم
main :
1)abit kn9
2) abit kn9 ultra
3) msi k9n ultra
vga:
1) gigabyte geforce 7300gs
2) albatron 6800ge
crt:
samsung17940
lcd:
1) SAMSUNG - 19" - 940 BW
2)SAMSUNG - 17" - BF1750
dvd writer:
LITEON
Persiastore (09-07-07)
سلام دوست من ممنون از جوابتون ولی ...... مادربرد abit k9nultra در بازار نیست مادبرد msik9n ultra در بازار هست ولی انگار این مادربردها مشکل دارند درسته ؟؟؟؟ چند وقت پیش خبرش هم توی این فروم بود حالا منظور شما از abit k9n چیه ؟؟؟؟؟ چیپستش چیه ؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟ مادربرد asus های سری m2nv چطوره ؟؟؟؟؟؟ مانیتور 17940 با 17830 ]چه تفواتی داره ؟؟؟؟؟ مانیتور bf1750 پورت dvi هم داره ؟؟؟ کارت گرفیک x1300 رادئون چطوریه 128 بیتی هست البته pro آن با برد ایسوز قیمت 80 تومن ؟؟؟ اینو بگرم از 7300gt قویتره ؟؟؟؟ dvdrw لایتون این مدا رو بگیرم LITEON - LH-20A1H یا اینو LITEON - LH-20A1P چه تفاوتی با هم دارند ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abit kn9 چیپش nforce4 هستش قیمتش هم 78 هستش در مورد msi k9n ultra هم بایاسش مشکل داشت که بایاس جدیدش اومده در مورد گرافیک هم اگه می تونی 95 تومان بده 8500gt بگیر در مورد مونیتور هم شکل ظاهری و رزولینشون فرق می کنه که کاتالوگ فروشنده را بگیر بخون هر کدوم را پسندیدی بعد بگیر .
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 09-07-07 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks