ممنون از جوابتون
اولا من این سیستم رو برای خودم نمی خوام که بخوام دو هسته ای ببندم
بعدش این قیمتها مال یکسال پیشه من هارد 80 ساتا 2 رو 1.5 ماه پیش خریدم 40 تومن کومبو 26 تومنه
بعد این مینی که معرفی کردین msi میشه مشخصاتشو هم بگید مین خوبیه
بعد می خواستم در مورد رم های pny که میگند تازه به بازار اومده بدونم که خوبند یا نه
مانیتور هم میشه معرفی کنید ارزون باشه 400 تومن بدون مانیتور فقط
ممنون
سلام.

مگه دو هسته ای بده که اینطور میگید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2.شما چه Comboئی رو خریدید 26 تومن ؟ ایسوز آیا ؟ بابا یه آدرس بده بگم بر و برچ بیان یه روزه تموم Comboهاشو بخرن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بله , نسبت به قیمتش مین خوبی هست ... این مین برد از چیپست nForce 550 استفاده میکنه و همچنین چهار اسلات رم DDR2 - 800MHz داره و همچنین یک اسلات PCI-E 16x و سه اسلات PCI و حداکثر ظرفیت رم هم 4 گیگابایت هست و دارای پورتهای ساتا2 می باشد ! اطلاعات بیشتر : http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N_Neo-F&class=mb

در مورد رم هم توی یه تاپیک دیگه ای که زده بودید جوابتون داده شده است ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در مورد مانیتور هم اجازه بدید یه سری تحقیقات بکنم در مورد مدلهای مختلف ... آخه راستش توی این رده قیمتی LCD "خیلی" خوبی نمیشه پیدا کرد ...