کاربر شهرسختافزار
سلام . من چند ماه قبل اینجا تاپیک درست کرده بودم اما یه سری مشکلات بود که نشد بخرم .که الان دیگه تا آخر هفته می خرم
با این بوجه که دارم تصمیم گرفتم بیشتر پول رو صرف Main و Cpu کنم و در درجه بعد گرافیک
(کاربرد : برنامه نویسی ، کار با برنامه های سنگین ،مقدار کمی گیم )
Cpu رو core i7 860 انتخاب کردم Main هم بین GIGABYTE UD3P و GYGABYTE UD4P گیر کردم
(البته اگه تابستون یا اوایل پاییز می گرفتم UD4P حدود 220 تومن بود )
حالا با توجه به این اختلاف قیمتی که این 2 تا main دارند و با توجه به کارایی اونا کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
گرافیک هم ATI HD 5770 SAPPHIRE (مگه اینکه پیشنهاد بهتری باشه که نتونم رد کنم )
واسه رم می خوام پول کمتری صرف کنم با توجه به بوجه ای که دارم ،چون بعدا ارتقاش راحت تر و کم هزینه تره
حالا شما چند تا پیشنهاد در مورد رم بدید با قیمت های مختلف
قبلا G.Skill 1333 - 3*1 GB Tripple به نتیجه رسیده بودیم (105 تومن اون موقع )
هارد:500G سامسونگ
پاور: NZXT 600W
کیس:مگنوم 2
(قیمت های روز اینارو خبر ندارم)
لطف کنید برای Power ، Case و Ram چند تا پیشنهاد الترناتیو بدید چون من می خوام برم از مشهد بگیرم اگه احتمالا پیدا نکردم و گیر نیومد یه قطعه دیگه جایگزین کنم
حالا شما یه جمع بندی بکنید همچنین اگه پیشنهاد بهتری دارید استقبال می کنم ...
مرسی
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز.
در حال حاضر سوکت 1366 ديگه واقعا برتره. اگر بتونيد مادربورد و پردازنده مبتني بر اين سوکت بگيريد آينده بهتري داره.
در غير اينصورت:
پردازنده به نظر من Core i5-750 کافيه و زياد هم هست. مادربورد هم بنظر من UD3P بگيريد و هزينه اضافي واسه امکناتا بلااستفاده نکنيد. فقط يادتون باشه GA P55AUD3P يا GA P55AUD4P تهيه کنيد که هم جديدتره و هم USB 3.0 و Sata III هم ساپورت ميکنه.
گرافيک کلا اگر بتونيد سري HD58XX تهيه کنيد خوب طبيعتا بهتره والا 5770 هم خوبه و استانداردهاي جديد رو ساپورت مي کنه.
رم خوبه(برند Corsair هم خوبه). هاردديسک به نظرم Western Digital 500GB Caviar Balck edition بگيريد بهتره.
Case انتخابيتونم خوبه. کلا گرين به نسبت قيمت چه کيسش و چه پاورش از مابقي ميشه گفت نسبتا بهتره. والا Cooler Master کيسها و پاورهاي عالي داره.
من باز هم Core i7-920 رو با مادربوردهاي X58 پيشنهاد مي کنم.
سوالي بود در خدمتم.
aadam (07-02-10), boy_a88 (10-02-10), JEskandari (07-02-10), mehrdad_menay (07-02-10), nima_hl (07-02-10), ripek (07-02-10), ViViD (07-02-10)
با تمام این موارد موافقم.در مورد رم اگر جی اسکیل یا کرشیر گیرتون نیومد می تونید روی ژل هم حساب باز کنید. برای پاور هم غیر از گیرین می تونید از کولر مستر یا کرشیر استفاده کنید اما قیمت اونها حدود 30 درصد گرونتر از گیرین هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 07-02-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
mehrdad_menay (07-02-10), reza76622201 (08-02-10), ripek (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون
خوب با این حساب اگه بخوام core i7 920 بگیرم چه مینی انتخاب کنم (مین های بر پایه سوکت 1366 تنوع کمتری دارند مثل اینکه)
ASUS - P6T یا ASUS - Rampage II GENE
البته GIGABYTE - EX58-UD4P هم هست که گرون تره از اون 2 تای بالا
مینی که USB 3.0 ساپورت کنه هم پیدا نکردم (زیر 400 تومن)
خوبی 1156 اینه که مین های زیادی براش اومده با قیمت های متفاوت
-----
در مورد گرافیک HD58XX یه چند تا لینک بدید + قیمت ممنون میشم
عضو VIP شهرسختافزار
بازار مشهد رو زياد گشتم مخصوصاً پاساژ تك كه مركز گرانفروشهاي مشهد هم هست :دي
اگر رم نتونستي پيدا كني احتمال زياد ميدم Kingston HyperX 2000 و OCZ رو براحتي بتوني بيابي
اين 2 گزينه رم هم در درجه بعدي قرار بده بد نيست
من قيمتي جديد براي P6T پيدا نكردم نميدونم آيا گرون شده يا خير اما گزينه مناسبي هست اگر تا 250 پيدا بشود!!!!
اگر نه P6T Deluxe هم عاليه
گرافيك رو طبق نظريه دوستان سري 5000 بگيريد كه خيال خودتون هم راحت شود سايتهاي فروش آنلاين هم ميتونند در اين زمينه بهتون كمك خوبي كنند
Going To Change New HardWare Soon
mehrdad_menay (07-02-10), reza76622201 (08-02-10), ripek (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
اوضاع قیمت بقیه قطعات چطوره توی مشهد ؟ core i7 920 چقدره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک چه برندی بگیریم ؟ همین 5770 SAPPHIRE بگیرم خوبه ؟
آخرین ویرایش توسط mehrdad_menay در تاریخ 07-02-10 انجام شده است
|
|
برای مین ASUS P6T گزینه خوبیه در مورد مینی هم که USB 3.0 ساپورت کنه بله . نه در مشهد نه در کل ایران هنوز با قیمت زیر 400 تومن نیومده. اما در مورد کارت گرافیگ شما اگه بتونی حدود 100 تا 120 تومن بیشتر هزینه کنی و 5850 بگیری که چه بهتر اگر هم نشد که همین 5770 هم عالیه.
اینم لینک برای مشخصات فنی و قیمت 5850 :
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3986
برای XFX
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3883
برای ASUS
قیمت 5850 حدو 320 تومنه .
اما در مورد برند کارت گرافیک ATI شاید این برندها به ترتیب از بالا به پایین بهتر باشن :
XFX
ASUS
MSI
SAPPHIRE
البته این نظر منه نه یه مورد اثبات شده.
در مورد قیمت I7 920هم از قیمت مشهد بی خبرم ولی نهایتا ،ماکزیمم ، خیلی خیلی باشه 330 تومنه.فکر میکنم شاید بتونی با 300 تومن گیر بیاری
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 08-02-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
mehrdad_menay (08-02-10), reza76622201 (08-02-10), ViViD (08-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks