آقا هر کی جواب سوالهای ما رو میدونه تا فردا قبل از ساعت 8 صبح بگه که من فردا دارم میرم خرید . دمتون گرم ....
کاربر شهرسختافزار
آقا ما یه سوال داریم ...
ما از کجا بفهمیم جنسی که میخریم اصل یا نه ؟
این قطعات که خریده میشه برای کدوم کشور ؟
اخه الان چین کل بازارو گرفته دستش آیا این قطعات چینی هم دارند در صورت وجود از کجا باید فهمیده بشه ؟
ممنون .
قطعاتی که میخوام بخرم عبارت است از ..
CPU //// INTELCORE 2 DUO E7400
M..B //// GA EP43DS3-L
RAM /// 2*1 GB DDR2 BUS 800
VGA /// ATI RADEON 4670
POWER //GREEM 485 WATT OR GREEN 430 WATT
HARD // WESTERN 500 GB SATA II 32 MB BUFFER
در ضمن اگه یه ریز قیمت از قطعات داده شده رو بگید ممنون میشم .
در ضمن گرافیک گفته شده خوبه یا در صورت خوب نبودن یه گرافیک در همین رنج قیمت بگید متشکر میشم .
کاربر شهرسختافزار
آقا هر کی جواب سوالهای ما رو میدونه تا فردا قبل از ساعت 8 صبح بگه که من فردا دارم میرم خرید . دمتون گرم ....
کاربر شهرسختافزار
CPU Q8200 میخوام بگیرم . بقیه قطعات مثل بالا
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa-tanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید پردازنده رو بصورت BOX آکبند تهیه کنید. مادربورد باید توی جعبه داخل نایلکسی که آکبند هست و یک چسب زردرنگ داره بصورت باز نشده تحویل بگیرید. برند رم رو مشخص نکردید اینی که می گم بهترینه:
RAM : 2*1GB Corsair DDR2/Bus800 CL5 قیمت 34000 تومان که توی تلق ارائه میشه و قلابیش اصلا وجود نداره.
VGA به نظر بنده Club Geforce 9600GT-512MB با قیمت 80000 تومان بخرید که باید بصورت آکبند در جعبه و با کارت گارانتی ارائه بشه.
پاور هم زیاد روش حساس نشید. فقط ببینید خط روی بدنش نیفتاده باشه و ظاهرش به دست دوم نخوره.
هارددیسک هم باید توی نایلکس آکبند باشه.
قطعات فوق با شرایط مذکور فقط با یک مدل یافت میشه و اصلا حساس نشید که چینی هست یا غیر چینی.
اینو بدونید همانگونه که چین جنس بد می زنه بهترین و درجه یک ترین جنسهارو هم میزنه و بیشتر بازار آمریکا و جهان رو هم تسخیر کرده و اینگونه نیست که همه جنسای چینی آشغال باشن.
سوالی بود در خدمتم.
parsa-tanha (12-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما آقا رضا با این مشاوره دقیق و گیرا
نظر شما در مورد این سیستم که خود شما معرفی کردید چیه ؟
فقط بازم بگم CPU INTEL CORE 2 QUAD 8200
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم. سیستم خوب و ایده آلی هست واسه مبلغی که شما می خواین هزینه کنید. به مدل و برندهایی که نوشتم کاملا دقت کنید که دقیقا همونارو بخرید و به هیچ وجه خام تبلیغات فروشگاهها که مثلا اینو دارم ارزونتر و بهتر نشید.
Intel Core 2 quad Q8200 Box بخرید بهتره از E7400. چون هر چی باشه چهارهسته ای هستش.
موفق باشید.
سوالی بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 12-08-09 انجام شده است
parsa-tanha (13-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks