زیبا ترین پاسخ ممکن رو دادی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوب فرصتی شد من هم به عنوان یه همکار این کاربر تازه وارد یه مواردی رو گوش زد کنم.
ببینید منم مثل شما دغدغه فکری زیادی داشتم تا حدی که 3 ماه خرید سیستممو عقب انداختم . و در نهایت چیزی که مطلوب بود رو به کمک راهنمایی دوستان اینجا و چند فروم دیگه جمع کردم .
از اونجایی که رنگها چه در مانیتورهای CRT , چه در مانیتورهای LCD با چیزی که در پرینتر میبینید و چیزی که در چاپخونه میبینید از زمین تا اسمون فرق دارند پس باید یه کار دیگه ای کرد به جای خرج استفاده از دو مونیتور من یه کار دیگه ای کردم.
ببینید شرکت سامسونگ 2 سال پیش فناوری natural color رو روی مونیتورc1931 اعمال کرد که منم همون موقع این مانیتور رو خریدم و تا حالا خدا رو شکر ذره ای افت تصویر نداشتم . برای استفاده از رنگهای CMYK بر خلاف مبتدیان این عرصه !!! از استاندارد پنتون و رنگهای شماره دار استفاده میکنم که با توجه به خاصیت مانیتورم که 97% درصد رنگها رو طبیعی تر نشون میدهند درحال حاضر فعالیتم رو انجام میدم و این دیگه به خود طراح بر میگرده که چقدر درک از مبانی هنرهای تجسمی و معماری و سناخت و اصول رنگها رو داشته باشه که بتونه رنگهای خودشو قبل از چاپ در بیاره ( از حیث چشمی بودن و ...)
این ماینتور در حال حاضر موجود نیست و تولیدش متوقف شده ولی ممکنه بعضی از مغازه دارها و یا نمایندگیها موجود داشته باشند که نمایندگی سامسونگ در پاساژ ولیعصر در میدان ولیعصر و نمایندگی سامسونگ در پاساژ پارسیان 2 نمونه از این نمایندگیها هستند که من از پاساژ پارسیان خریدم و در طبقه منفی2 این پاساژ هستش.
اگر این مانیتور نبود مشکلی نیست از یک مونیتور خوب و واید سامسونگ دیگه استفاده کنید فقط اگر بتونید بودجه رو افزایش بدهید خیلی عالی میشه . و شما باید یک مانیتور 22 اینچ واید تهیه کنید چون 19 اینچ هم بعد از مدتی شما رو خسته میکنه چرا ؟ چون با توجه به ابعاد کار و مدام زوم کزدن و تغییر دادن کار خیلیها رو دیدم که ترجیح میدن ازمانیتورهای 23 اینچ واید استفاده کنند.
برای قطعات هم با توجه به این که در کارهای گرافیکی علاوه بر حجم بالا به رندر بیشتر احتیاج دارید ( مثل فتوشاپ کورل و فری هند و...) توصیه من استفاده از 4 گیگ رم بصورت 2 عدد رم 2 گیگ که به اون دوال گفته میشه هستش . ببینید ممکنه شما ندونید دوال چنل چیه . یک خاصیتی هست که وقتی دوتا رم هم نام و مشابه تاکید میکنم همنام و مثل هم رو کنار هم دیگه در داخل اسلتهای مادربورد قرار میدهند و اینجوری کارایی حدود 10-15 درصد بیشتر میشه ! مثلا ما دو گیگ رم پتریوت رو در کنار دو گیگ رم کورسیر با فرکانس 1333 بزاریم هیچ خاصیتی پیدا نیمشه ولی وقتی دو تارم 2 گیگ کورسیر که معمولا با هم فروخته میشن و بهشون در اصطلاح یک کیت دو مازوله گفته میشه کنار هم قرار بگیرند ما افزایش توان زیادی رو در سیستم میبینیم.
و من خودم یک کیت دامینیتور با فرکانس 1600 به قیمت 150 از پاساژ ایران خریدم که برای بعدها هم دردسر ارتقا نداشته باشم ولی توجه کنید بودجه من با شما فرق میکنه . شما میتونید 4 گیگ رم بصورت 2 تا 2 گیگ رو از پاساژ ایران تهیه کنید فرکانس 1600 و 1333 مناسب کار شما هست و سعی کنید برای 1333 با تایمینگ 8 و برای فرکانس 1600 با تایمینگ 8 تهیه کنید کلا در کارهای رندر اولویت با تایمینگ کمتر هستش و فرکانس بالاتر زیاد تاثیری نداره ولی خوب من کارم با شما هم یه خورده فرق میکنه . و مجبور بودم که همچین رمی رو تهیه کنم ولی رم اصیلی هستش و بهترین و بزرگترین رم در تمامی برندهای موجود هستش.
برای کار شما نیازی به خرید کارت گرافیک گرافیک انچنانی نیست ( توجه کنید اگر 3D کار میکیند قضیه فرق میکنه )
چون مبحث 3D داستانش به کل با گرافیک دو بعدی فرق میکنه ولی بالفرض اگه بخواید با نرم افزارهای کوچیک 3D مثل برنامه های swift 3D و غیره کار کنید مشکلی نداره. و حتی با گرافیک انبرد ( گرافیکی که روی مادربود هست ) هم کار شما راه میفته و نیازی حتی به خرید گرافیک نیست . من تجربه شخصی خودمو در اخر برای شما بازگو میکنم که بهترین خرید رو انجام بدید.)
برای پردازنده هم طبق بنچمارکهایی که توی این مدت دیدم برای پردازنده های زیر 200 تومن کلا پلتفرم اینتل رد میشه و فقط میتونید روی AMd فکر کنید با توجه به اینده خوبی هم که داره و متونید بعدا ارتقا هم بدید.
خوب برای هارد هم یه هارد خوب و تقریبا سرعت بالا براتون انتخاب میکنم چون شما ارشیو عکسها و ابجکتهای زیادی رو دارید که باید خیلی سریع از روی دیسک فراخوانی کنید. که مد نظر من هاردهای وسترن دیجیتال هستند که هم بی صدا هستند و تق تق نمیکنند هم گارانتی خوبی دارند هم عمر بالاتر و کلا یه سر و گردن از بقیه هاردهای مکستور و سیگیت و بقیه بالاتر هستند ولی قیمتش فقطط 15 تومنی گرونتره که به نظرم عاقلانه هستش چه این که اگر بعدها مشکلاتی برای هارد شما پیش بیاد همو 15 تومن خرج ایاب و ذهاب گارانتی و غیره میشه .
پاور : برای این کهبرق قطعات شما تامین بشه من یک پاور خوب رو براتون در نظر میگیرم که اگر اطلاع داشته باشید بعد از مدتی حدود 1-2 سال حدود 10% از توان پاور طبق گفته افراد ماهر و با تجربه کم میشه که با توجه به این 10 درصد من توصیه میکنم بیشتر از توان خود سیستم یه پاور قویتر در نظر بگیرید که من هم متناسب با بودجه شما و اینده نگری برای این سیتم یه پاور خوب رو معرفی میکنم .
DVD : در حال حاضر نسل جدید DVD رایترها امده و سرعت بالاتر و ...خلی امکانات جدید به اونا اضافه شده که من یه مدل عالی برای شما در نظر گرفتم.
مادربورد : باتوجه به نوع سی پی یو من یک مادربورد خوب براتون در نظر گرفتم که یک گرافیک انبرد روی خودش داره و شما میتونید از این گرافیک استفاده کیند اگر هم دوست نداشتید میتونید بعدها یه گرافیک اضافه کنید ولی همین گرافیک هم کار شما رو راه میندازه .
در مورد ماوس: با توجه به حساسیت کار یک هنرمنددر استفاده از ماوسهای با حساسیت بالا من در سیستم های دوستان ماوس مرغوبی ندیدم و لی برای کار شما من پیشنهاد استفاده از ماوسهای حساس تقریبا حدود 800 , 400 dpi و امکان افزایش تا 1600 و بعضا 2000 رو پیشنهاد میکنم و با توجه به این که ممکنه شما بخواید با ماوستون یه خورده هم اتود بزنید و کار کنید و به طرحها سایه بدهید استفاده از ماوسهای گرونقیمت زیاد تاثیری نداره چون کار همه این ماوسها یکی هستش و اینجا خوش دستی و ارگونومیک بودن ماوس مطرح میشه
که در حال حاضر نسل اپتیکالها در حال انقراض هستش و سری لسر به بازار ارائه شده که اگر شما بودجتون رو افزایش بدید میتونید از ماوسهای لوجیتک استفاده کنید ولی طبق سحبتهای قبلی که عرض شد کار همه این ماوسها یکی هستش و باتوجه به قیمت خرید ماوسهای فراسو عاقلانه تر هستش و منطقی به نظر میاد چه این که در حال حاضر یک ماوس از logitech با DPI 2000 به بالا حدود 50-60 تومن خرج بر میداره ولی یک ماوس از همین فراسو حدود 12-24 تومن !!! هر جفتشون خوشدست هستند و هر جفتشون هم لیسر هسند که
این خاصیت لیصر اینه که شما میتونید برخلاف ماوسهای قبلی و اپتیکال بر روی هر شیی ماوس رو به حرکت در بیارید و دیگه نوری در کار نیست ! و خیلی پیشرفته تر از ماوسهای قبلی هستش.
که من هم یک مدل خوبش رو برای شما در نظر گرفتم.
کیبورد : شما نیاز انچنانی به کیبوردهای مالتی مدیا و مخصوص گیم ندارید فقط باید کیبوردنرمی باشه تا بتونید راحت استفاده کنید و با توجه به این که ممکنه شما در کنار طراحی بخواید با بوم و نقاشی و ابرنگ و مواد شیمیایی کاری انجام بدهید من توصیه میکنم از کیبوردهای ضد اب استفاده کنید که با یه مارک خوب مثل a4tech و قیمتی حدود 10 تومن میتونید این کیبورد رو تهیه کنید مدل slim
برای اسپیکر : شما نیاز انچنانی به کار با اسپیکر ندارید ولی اگر میخواید حرفه ای کار کنید توصیه م ناستفاده از کریتیو ادیفیر و اینها نیست برند التک لایزینگ هستش که از 100 سال پیش تا حالا ساندمونیتورهای مخصوص رکورد رو میسازه و با توجه به چندین سال سابقه بهترین گزینه برای خرید اسپیکر هستش که من نمیدونم اسپیکرهای ارزون هم داره یا نه اگر بودجتون خوب بود تا حدود 50 تومن میتونستید یه سری از مدلهای ارزونش رو تهیه کنید اگر پیدا نکردید اونوقت برید سراغ کریتیو و ادیفیرو بقیه این مدلها که من هیچ کدومشون رو قبول ندارم. ولی برای کار شما جواب میده.
در ضمن
برای مودمADSL : همیشه شرکتهای سرویس دهنده به نوع مودم حساسیت نشون میدهند و بعضا با ابراز نظرها نا پخته ای کاربران رو به خرید مودم از خودشون سوق میدهند.
توصیه من خرید یک مودم سازگار با تمامی شرکتها هستش که یک مودم از برند ایسوز براتون در نظر گرفتم
خوب لیست پیشنهادی من برای شما این هستش که توصیه اکید میکنم اگر الان جایی و میشناسید که با شما ارزون حساب میکنند همین الان قبل از عید خریدتون رو انجام بدیید چون بعد از عید با توجه به حذف یارانه انرژی توسط این دولت عزیز ممکنه با گرونی مواجه بشید. در ضمن پاساژ ایران نست به کل مجتمع های تجرای دیگه قیمتهاش ارزونتر هست مخصوصا طبقات بالاتر این پاساز و به هیچ وجه از بازار رضا خرید نکنید خودتون میتونید قیمتهای این دو پاساز رو با هم مقایسه کنید تا تاییدی باشه بر حرفهای من .
و اما لیست من :
مادربرد-msi 785 g - e 53
cpu= 955 amd x4
ram=geil 1600 CL8 or 9
dvd = hp
power = 535a green
case = STYLISH GREEN
HDD= western digital black edition 500 gb
monitor = samsung 23
speaker = creative
keyboard= slim a4tech
mouse =z80 farasoo
مودم: asus am 602
خوب حالا بریم سر نکات اصلی: اول از همه به هیچ فروشنده ای اعتماد نکنید چون فروشنده فقط به فکر فروش جنس خودش هست.
ولی در مورد قطعات بالا
مادربورد همین مدل رو تهیه کنید و مارکهای دیگه به هیچ عنوان توصیه نمیشه هر مارکی که به شما پیشنهاد دادند توصیه میکنم قبلش توی گوگل یه سرچ بزنید و مشکلات اون مادروبرد رو ببینید اگر مادربوردی به زبان فارسی مشکلی نداشت از انگلیسی استفاده کنید عیبی نداره همه دنیا اون مادروبردرو خریدند و مشکلاتش در کشورهای دیگه رخ داده problem for any brand که به جای any brand اسم همون مارکی که به شما معرفی کردند رو میزنید . ضمنا این مادربورد قابلیت ارتقای خوبی در اینده داره به علت ساپورت رم تا فرکانس 2133 که به مراتب در اینده به دردتون میخوره
سی پی یو بهترین و بالاترین مدل هستش که در نوع خودش عالیه و طبق تمامی بنچمارکها با مدل بالاتر از خودش یعنی 965 اختلاف زیادی نداره با توجه به قیمت زیاید که بین این دو مدل هست حدود 30000 هراز تومن برای 200 تابیشتر که 955 با فرکانس 3200 و 965 با فرکانس 3400 هستش و من بهترین رو برای شما در نظر گرفتم که بعدها با فتوشاپ 5 و ورژنهای دیگه و برنامه های اینده مشکلین داشته باشید ضمن این که تمامی برنامه های اینده بر مبنای چهار هسته ای نوشته میشه و شما باید از 4 هسته ای ها استفاده کنید که مجبور به خرید سی پی یو های جدید نباشید و از الان یه سیستم به روز داشته باشید.
توضیح : هسته یعنی این که یه زمانی پنتیوم 4 بود و فرکانسش هم مثلا 3200 بود خوب ؟ ولی الان دیگه 3200 و اینها جمع شده و وقتی میگن چهار هسته ای یعنی چهارتا هسته همزمان با فرکانس 3200 کار میکنند یعنی چهار تا سی پی یو در یک سی پی یو ! که قدرت شما 4 برابر میشه و در خردادماه هم سری 6 هسته ایها میاد که شما میتوند با یک اپدیت بایاس ازا ونها استفاده کنید ولی صرفه خرید نداره چون قیمتش همون اولها بالای 300-400 هستش که در ضهریور کمتر میشه ضمن این که شما با همین مادربورد میتونید از اون استفاده کنید . ولی بازم میگم با توجه به قیمت بالایی که در خردادماه به احتمال زیاد داره صرفه خرید نداره .
برای خرید رم یه نکته رو بگم چون هفته پیش خودم رم سیستم خودم رو تهیه کردم برندهای معتبر از بازار جمع شده یا ناپدید شده و یا اصلیها دیگه وارد نیمشن بطور مثال الان برند OCZ که همپای کورسیر بود دیگه وارد نمیشه رم پتریوتی که در بازار هست اصلا در سایت پتریوت موجود نیستش !!! و معلوم نیست کجاییه در حالی که من میخواستم همین برند رو به شما پیشنهاد بدم یه مغازه در پاساژ ایران بود که این مدل رم رو با هیتسینک ابی داشت که قیمت یک 2 گیگ 1333 رو 60 میداد که شما 4 گیگ میخواید و سرجمع باید 120 بپردازید اگر میتونید از این رمها بردارید وگرنه رم ژل و یا ADTA که ADTA i هم بعید میدونم با قیمت خوب پیدا بشه . و نهایتا همون ژل رو پیشنهاد میدم . رمهای apacer رمهای خوبی هستند ولی تایوانی هستند و من خوشم نمیاد رمهای کنگمکس هم که نیازی به گفتن نداره ولی اگه توسنتید رم g skill هم بگیرید بد نیست تمامی این رمهایی که معرفی کردم
رو به ترتیب رتبه بندی میکنم همشون هم 2 گیگشون حدود 50-60 تومن در میاد که شما باید حتما 4 گیگ ببندید و 120 تموم میشه !
1- corsair dominator or sxm3
2- adata
3- g skill
4- geil
5 apacer
برای خرید دی ویدی هم همون HP و پایونر هرچی بود بخرید مشکلی ندارند سونی و لایتئون گویا خرابی زیاد دارند که شخصا با سونی خیلی مشکل داشتم. حتی میتونید قبل از خرید توی فرومها یه گشتی بزنید و یا توی گوگل ه سرچ بزنید طبق صحبتی که کردم
کیس گرین هم که استایلیش هست و مدل جالبیه و همچنین قابلیت خنک کنندگی خوبی داره . چون شما بطور مداوم از سیستم استفاده میکنید.
پاور هم که توضیحش رو دادم
برای خرید هارد من فق توصیه میکنم همون چیزی رو که نوشتم بگیرید ظاهرا توی بزاار نیست و مدلهای گرینو بلو یعنی ابی و سبز هستش که مدل متخب من و بقیه دوستان بلک ادیشن یا سری خاویار بلک هستش که یک لیبل مشکی داره و توصیه میکنم به هیچ عنوان سری سبز و ابی رو نخرید که به درد کار شما نمیخورند و در صورت استفاده بعد از 6 ماه باید روانه اشغالی بشن چون یه خاصیتی دارند که به درد ارشیودارها و کسانی که مجموعه دار هستند میخوره ! هاردهای سیگیت و سامسونگ هم خرابی زیاید بالا اوردند و خودتون میتوند توی همین فروم ببینید چقدر مشکل داشتند برای همین هم من مجبور شدم هارد 1 ترا بایت همین مدل رو بردارم که قیمتش دوبرابره ولی ارزش داره اگر عجله دارید همین یک ترابایت رو بگیرید که برای اینده هم به دردتون میخوره ولی توجه کنید قیمتش بالاست و حجمش بالاتتره و سرعتش هم نسبت به هاردهای 50 دوبرابره چون بافر هاردهای 500 حدود 16 هستش ولی یک ترا 32 هستش که نمیشه گفت تاثیری نداره.
برای مونیتور هم خرید سامسونگ عاقلانه تر از LG و AOC هستش که نمیدونم کجا این برند رو ساخته ! ولی سامسونگ خیلی بهتره که اگر بودجه بزارید سری LED عالی هستش
برای کیبورد و ماوس هم توضیحات رو دادم
حالا بریم سر یه قضیه ای که در بالا صحبتش رو کردم :
من همین هفته پیش کار روی یک سر رسید با قطع رقعی !!!! رو با 40 لت اضافی !!! طراحی کردم که متاسفانه نمیدونم فتوشاپ 4 من ایراد داشت ویا هرچی که نتونستم با فتوشاپ 4 کار کنم ولی با photoshop CS3 و 50 لایه افکت گذاری شده !! تونستم برای اولین بار در فتوشاپ کارای بزرگ رو راحت انجام بدم خیلی راحتتر از اونی که فکرشو بکنی انگار که در حال طراحی یک دفترچه یادداشت هستم !
یعنی واقعا دستم راحت بود .!
لازم به ذکر هستش که من کل کار رو قبلا طراجی کرده بودم ولی چون سیستم قبلی امکانات بالایی ندشات مجبور بودم طرح نهایی رو ادیت کنم بفرستم برای چاپ که برای پس فردا هم حاضر میشه . یک کار جنگی رو میشه با این سیتسم انجام داد و من انجام دادم چه این که نصف لایه ها رو برداشتم و دوباره جایگذاری کردم که میشه گفت یه ویرایش کلی رو انجام دادم که برای خودم جالب بود .! سرعت لود فتوشاپ که خیلی عالی بود توی سه سوت بالا اومد !.
دیگه نکته ای باقی نمونده جز قیمتها که عرض میکنم البته بعضا حدودی هستند !! حدود 5 تا 10 تومن بالا پایین
که تقریبا 1 تومن میشه ولی سیستم عالیی هستش که تا 4-5 سال جوابگوی کار شما هستش .ضمن این کهگرافیکش انبرده و باید بعدا یه گرافیک بهش اضافه کیند .
ضمن این که خود من همین سیستم رو با قطعات دیگر و مشخصات مشابهی دارم. و تجربه سه ماه تحقیقم رو براتون توضیح دادم
ولی اگر دیدید بودجتون نمیرسه قطعاتی که نوشته شده رو در لییست بعدی جایگزین کنید.
main msi 785 g e 53 =133
cpu 955 amd X4=180
ram 2*2 1600=120~130
DVD=28
speaker=30
case=30
power = 51
HDD 500 western digital black = 70
westen 1 terabyte =110
keyboard= 10
mouse=18
monitor 23 inch samsung = 280
modem asus 602=40
و لیست دوم و با حداقل بودجه و قطعاتی که با رنگ دیگری نوشته شده اند قطعات نسبتا پایینی نسبت به لیست بالایی هستند.
main msi 785g e53= 133
cpu 945 amd=160
ram 2*2 1600=130
dvd =28
speaker =10 دوتکه معمولی از مارکهای میکرولب میشه تهیه کرد
case= 20
keyboard slim =10
mouse 3165 farassoo= 10
powergreen 535=51
HDD WD black edition 500=70
monitor 19" samsung = 160
modem = asus 602=40
که این حدود 830 تومن در میاد و با بودجه شما تقریبا همخونی داره که اگر زیر این قطعاتی که نوشتم بخرید بعدا پشیمون میشید . چون طبق بنچمارکها و review هایی که دیدم تمامی این قطعات در کار شما دخیل هستند هرکدام به نوعی کاری رو انجام میدهند ولی توصیه من خرید سیستم اولی هستش.
اگر از این سیستم راضی هستید بگید تا جزییاتش رو بگم.
سئوللی بود در خدمتم.

Bookmarks