دوست عزيز من خودم هم تو كار گرافيك هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sanaz1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانيتور هاي 19 يا 22 اختلاف قيمتي ندارند
يه 19 و 200 بگيري ، يا يه 22 رو 230 ..... ولي با گرفتن 19 بعد پشيومن ميشي كه چرا 22 نگرفتي
در ضمن اين بودجه كه شما اعلام فرموديد ، يه كامپيوتر براي مبتدي ها و كار هاي خانگي مناسب تره تا براي شما كه حرفه اي هستيد .
براي كار هاي گرافيكي بهتره دست كم روي 1200-1300 حساب كنيد تازه بدون مودم و DVD اين متعلقات !
در مورد گفته اون دوستمون هم : در مرودHD حق با ايشون است اگه بتونيد فول اچ دي تصويري بگيرين از سيستمتون ، بسيار عاليست اما :
براي گرفتنHD واقعي حتما بايد آپشن هاي زير موجود باشد
1. مانيتور با وروردي HDMI ( مثل همون ال جي معرفي شده كه عاليه )
2. كارت گرافيك با خروجي HDMI كه بايد بريد تو ATi و سري 5000 ها مثلا 5750 يا 5770 از اين بالارتر هم محشره
3. يه كابل با كيفيت خوب دوسر كانكشن HDMI يك متر و نيمش در حدود 20.000 تومان قيمت داره
نكته : از تبديل براي HDMI گرفتن كاري بس اشتباه و خود را فريب دادن است اينم گفتم كسي پشت سرم نگه ميشه اين طوري هم اچ دي گرفت !
و بعد اينكه طبق گفته هاي بالا عرض كردم كه بودجه مورد نظر تتون بايد دست كم در حدود 1200-1300 باشه
به نظر من فعلا دست نگه داريد و بعد از افزايش بودجه در صورتي كه در حال حاضر امكانش نيست ، ما در خدمت شما هستيم
قيمت 5770 ----- 206
مانيتور الجي معرفي شده هم ---- 230
كابل ----20
456----- 224 هم ميمونه كه ميشه يه سي پي يو و يك DVD گرفت

Bookmarks