سلام آقا سجادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
خیلی ممنون از جواب مفصل تون (نیاز به این همه توضیح که باعث بشه وقت تون گرفته بشه ، نیست . ممنون) .
چون متن تون مفصل هست ، در چند پست ، به تدریج جواب میدم . ممنون .
اول اینکه انگار این آشنامون به پدر و مادرش نگفت که واسه ی گیم هم میخواد بگیره ، الان انگار پدر و مادرش که متوجه شدن ، برای گیم نمیخوان بگیرن (حالا نمیدونم اگه کلا از خرید منصرف بشن یا نه . تا حالا که فقط از کاربریِ گیم اش منصرف شدن) .
بنابراین (اگه سیستم بگیرن ، که تا حالا منصرف نشدن) ، چون کارت گرافیک حذف میشه ، یه i3 12100 (بدون F) میگیرم (شاید هم پردازنده ی pentium را براش بگیرم اما احتمالا همین 12100 را میگیرم) .
کولر استوک و پیش فرض نسل 12 ، انگار تغییر کرد و کیفیت اش بهتر شد . وقتی گفتید ، به تست ها که نگاه کردم ، دیدم دمای کولر استوک برای 12100 ، تا 77 درجه توی فول لود میره که تقریبا زیاده اما شاید این دما ، به زور قابل تحمل باشه .
--------
درباره ی نسخه ی tray و بدون فن استوک ، نمیدونم از کی شنیدم که بعضی ها میگن نمیدونم چه ایرادی داره (شاید میگفتن که قابل اعتماد نیست و اینها . دقیق نمیدونم) :
وجود باکس تقلبی پردازنده های Intel در بازار ایران - سخت افزار مگ (sakhtafzarmag.com)
فرضا در لینک بالا میگن که نسخه ی tray ممکنه آسیب پذیرتر باشن (البته نسخه ی tray ، در خارج ، گارانتی نداره اما نسخه ی با box ، داره . البته نه در ایران که میدونیم) .
البته من درباره ی این حرف ها تحقیق نکردم . واسه ی همین هم قطعا نمیتونم این حرف ها را تایید یا رد کنم .
به نظر شما چی؟
نمیدونم کولر بگیرم یا فن استوکش خوبه؟
آخه 77 درجه توی فول لود هم زیاده .
اگه حداکثر 70 درجه بود ، یه چیزی .
ممنون از توضیحات کامل تون .
الان که انگار گرافیک نمیخواد بگیره .
البته مانیتور 144hz را پیشنهاد دادم تا با حداکثر فریم ای که میگیره ، از فریم مانیتور بالاتر نره که احتمال پارگی صفحه ، خیلی بیشتر بشه .
البته مانیتور 120hz را براش در نظر داشتم که توی اون رنج قیمت و کلا مانیتور مناسبی براش پیدا نشد .
ممنون .
گزینه ی جالبی بود .
در گوشه ی ذهنم ، براش این را هم در نظر میگیرم .
بله .
منتها یه کم براش به عنوان ارتقاء در آینده در نظر داشتم (فرضا تا ارتقاء 3060 یا شاید هم بیشتر در آینده) و یه کم دیگه هم میگفت چند تا فن میخواد در آینده نصب کنه و از این دست موارد (فرضا اورکلاک کارت گرافیک و ...) و همچنین rgb بودن اون پاور ، اون را براش در نظر گرفتیم .
برند دیاس را نمیشناسم . الویت ام ، برندهای ایرانی مخصوصا گرین هست . تجربه هم میگه هر گرونیِ معقولی ، بی حکمت نیست (ضمن اینکه موارد بالا هم گفتم) .
به هر حال الان که گرافیک نمیخواد ، قطعا یه پاور 400 تا نهایتا 450 وات (بسته به کیفیت و مواردی که برای ارتقاء در آینده میگه ، شاید تا 500 وات) براش در نظر میگیرم . ولی هنوز مدلش را انتخاب نکردم .
بله .
من بارها بهش گرین را پیشنهاد دادم اما بخاطر زیبایی اش ، خودش اصرار به اون مدل یا مدل Sharkoon RGB LIT 100 داره .
موس و کیبرد را هم خودش انتخاب کرد .
البته برای گیمینگ هم هر چند خیلی خوب نیست اما چندان بد هم نیست .
هر چند نرخ نمونه برداریِ موس اش ، کمه . ولی احتمالا در حد گیم عادی ، چندان بد هم نیست .
اما حالا که کاربرد گیمینگ اش را از دست داد و برای گیمینگ نمیبنده .
بقیه را در ادامه میگم .
خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار شد بقیش رو در ادامه بگی. کاربردش دقیقا چی شد و مقدار بودجه

Bookmarks